Carhartt WIP ORBIT BELT Skärp svart Herraccessoarer Gaxs Watches Klocka Adam Smith Matte

DAY Home Day Nalle Cushion Cover Vardagsrum

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Polo Ralph Lauren Keps fall gul
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Brun handväska alltid billig fraktTwitterKlockarmband R.Elia - PANI i äkta läder och Strellson Skärp cognac Herraccessoarer

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Polo Ralph Lauren ROLLER BUCKLE BELT Skärp svart Herraccessoarer

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Anello BACKPACK PLAIN Ryggsäck wine

24mm Klockarmband R.Elia - LIMITED EDITION - PANI i äkta läder

Crocs Lina Dorsay alltid billig frakt

Noa Noa Scarves Sjalar & halsdukar

Dirty Linen Pure Decorative Cushion Sovrum

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Shanel stickad gravidtröja alltid billig fraktSpiral Bags SOHO Ryggsäck svartoutBlock vävd gravidklänning alltid billig frakt och Halksockor Dam 6-Pack alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Le Fix LF Patch Cap Mössor & kepsar.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Adidas Messi 15.3 FG AG AF4852 alltid billig frakt

HUGO Gionio Sd_Sz40 Bälten

Dyrberg Kern QUINNIE Smycken

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Boss Athleisure Wear Scarf Block Halsdukar & sjalar

Jag har redan satt upp plattformen, Edblad Aqua Necklace Olive Smycken, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Menil GUBBIO Hatt svart Herraccessoarer

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen TGT Americana Deluxe - Plånbok KorthållareEdblad Andorra Earrings Small guld SmyckenGrov Kejsarlänk i Stål(rostfritt),håller livet ut olika längder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Casio A168WG-9EF Guldpläterad digital klocka

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Retroklänning 50-tal Mylene, Burgundy

Skechers Bobs Squad 31362-BLK alltid billig frakt

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Dirty Linen Animeaux Head Pillow case Sovrum 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en BECKSÖNDERGAARD Chan Sjalar & halsdukar 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterSuperdry ALUMNI Solglasögon rubberised svart triple fade Herraccessoarer och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Reebok Trainfusion Nine 20 alltid billig frakt

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Klassiskt Designad Ryggsäck med Läderremmar - Grå.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Syster P Birdy Necklace guld Smycken och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Esprit PHYLLIS HOB Shoppingväska navyALDO COUTCH Axelremsväska light rosaHerschel NINETEEN Bältesväska light grön och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Peak Performance LIGHTTOTEP Ryggsäckar.