Kvinnor Front Pocket Grab Tote Handbag Syster P Feather Bangle guld Smycken

U.S. Polo Assn CHANT4199S8Y1 alltid billig frakt

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Polo Ralph Lauren Keps sailing orange
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Lacoste BELT Skärp grön HerraccessoarerTwitterStrellson Slips brun Herraccessoarer och Eton Lady Print Wool Pocket Square Slipsar & Accessoarer

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Nike Tiempo Rio II TF 631289-010 alltid billig frakt

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

ALDO CASPERIA Axelremsväska mustard

Pier One Axelremsväska brun Herraccessoarer

Marc O'Polo SHOPPER Shoppingväska spectra gul

Reebok ACT ENH GRIP M Weekend & gym väskor

Anello TOTE BACKPACK Färg BLOCK LARGE Ryggsäck khaki Herraccessoarer

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen ATLAS DESIGN TIE DOTS MATT Slipsar & AccessoarerPlånbok Police Pyramid North WalletHimla Sunshine Pillowcase Sovrum och Colette Hobo Studded Handbag alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Day Birger et Mikkelsen Day Zaian Necklace Smycken.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Tectake Skoblock cederträ lyx 37-38

Shoppingvagn Bordeaux alltid billig frakt

Retroklänning 40-tal Aurora Svart

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Moss Copenhagen NIA SCARF Halsduk svart

Jag har redan satt upp plattformen, Napapijri FLAGSTAFF Keps new olive grön, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Jeans från Tiger of Sweden SLIGHT Strl W27 L32

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen DAY Home Day Cushion Zebra Linen Canvas VardagsrumKenzo Mobile Phone Ca Main Mobil accessoarerElli WELTKUGEL PLÄTTCHEN ANHÄNGER REISEN Halsband rosa guld och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Pernille Corydon Lava Necklace svart Onyx Adj Smycken

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Pernille Corydon Double Plain Bracelet Smycken

Puma Carson Runner WN alltid billig frakt

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Kangol TROPIC VENTAIR Mössa scarlet Herraccessoarer 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Guess MADDY ADJUSTABLE BELT Midjeskärp vit 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterKlänning Tunika, Jeanette Cream och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Adidas Prödator 194 TF J alltid billig frakt

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger HAMA Ryggsäck Outdoor 35l Svart alltid billig frakt.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Tamaris LENA Handväska mocca och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen VILA Mohair Knit Adobe rosa alltid billig fraktLauren Ralph Lauren SOFT GRAIN BENNINGTON Skärp blå mistEdblad Andorra Earrings Large guld Smycken och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det GANT LM. LE MANS CAP Mössor & kepsar.