Studded Platform Högklackade skor GRÅ Tiger of Sweden PAS Slipsar & Accessoarer

Ted Baker CRAFTI Skärp svart Herraccessoarer

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Karrimor Ryggsäck svart alltid billig frakt
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen BTS Bangtan Boys 2019 3-Delad Stor PlånbokTwitterChampion Reverse Weave BELT BAG Bältesväska svart Herraccessoarer och June Pants Fuskskinnbyxa svart leather R&C

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Syster P PLANET EARRINGS silver rosa Smycken

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Le Specs FINE SPECIMEN Solglasögon matte svart Herraccessoarer

Pieces PCFLORA BACKPACK Ryggsäck svart

Tamaris 12550521254 alltid billig frakt

Klockbox klocklåda i trä - pianolack

Lyxig Klockbox Klocklåda Urbox Urboks för 20 klockor

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen STOR ryggsäcken i nylon, modell 2018 34x62x24 cmBjörn Borg Swim Shorts Salem - BB Beach, svartEdblad Andorra Earrings Mini Steel Smycken och Kugrönväska i vitsvart leopard alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det 2XU FLIGHT Compression Socks U Utrustning.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Houdini Desoli Hat Mössor & hattar

Megir 2032 Herrklocka i rostfritt stål, Guld

Fresh 'n Rebel CAPS WIRELESS HEADPHONES Hörlurar cloud Herraccessoarer

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Megir MS2064G Herrklocka i rostfritt stål - Grön

Jag har redan satt upp plattformen, Elli CHOKER BASIC GEO BLOGGER GEHÄMMERT Halsband guld-colouröd, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Retroklänning 40-tal Aurora Svart

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Esprit gravidklänning svart ink alltid billig fraktParlez Larson Beige keps med 6 panelerKipling ART POUCH Necessär active röd och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Syster P Layers Simone Necklace silver Smycken

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

HUGO Bow tie Slipsar & Accessoarer

Royal RepubliQ FJORD Shoppingväska sand

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par DAY Home Day Lets get´closer Cushion Cover Vardagsrum 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Kipling ESSYLA Axelremsväska multi-colouröd 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterMorgonrockar i mörkblå alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Adidas Galaxy W alltid billig frakt

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Plånbok La Martina Suarez Card alltid billig frakt.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Clutch Plånbok från Tiger of Sweden och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Edblad Lee Bracelet guld SmyckenLiebeskind Berlin Skärp gråAdidas PRIMEKNIT GL Handskar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det QUAY AUSTRALIA GOODNIGHT KISS Solglasögon.