Topshop DEMI CROC Handväska svart Small Laurel Sweater grå alltid billig frakt

Pernille Corydon Aura grå Moonstone Bracelet Adj. Smycken

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Herrklocka Readeel  svart alltid billig frakt
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Guess Ringar guld-colouröd HerraccessoarerTwitterTiger of Sweden PAS Slipsar & Accessoarer och ATLAS DESIGN BOW TIE SOLID Slipsar & Accessoarer

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Pernille Corydon Vintage Ring Adj. Smycken

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

CHPO VINTAGE WORLD Klocka guld-colouröd brun

Nike Sportswear HAYWARD FUTURA 2.0 Ryggsäck burgundy Herraccessoarer

Reebok Royal CL Jog Team alltid billig frakt

Edblad Crinkle Earrings Matt guld Smycken

Helly Hansen Fjord Canvas 10772-701

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen U7 Katthalsband - Guld alltid billig fraktKugrönväska i rosa alltid billig fraktEsprit CASUAL ROLLER Skärp caramel Herraccessoarer och Bugatti Fingervantar grå svart Herraccessoarer

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Ida Sjöstedt - Alina Skirt i tyll med spetskant.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Balklänning festklänning, Nixa C888, Toffee

Menil FIRENZE Hatt svart beige Herraccessoarer

BOSS NORBERTO Manschettknapp vit Herraccessoarer

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Adidas Ace 163 Fgag Leather alltid billig frakt

Jag har redan satt upp plattformen, Wood Wood Eli cap Mössor & kepsar, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Tectake 2 par skoblock proffs 46-48

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen R-90 Winter svart-Citronelle alltid billig fraktSpiral Bags Ryggsäck svartout HerraccessoarerClix Hopfällbara solglasögon blå CLI001 och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Astor Ls Hoodie, bright röd, Better Bodies

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Maxiklänning Soul, Vit alltid billig frakt

Rains WEEKEND BAG Weekendbag svart

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par QUAY AUSTRALIA HARDWIRE blå LIGHT Övrigt tort clear Herraccessoarer 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Leopard volang Kjol alltid billig frakt 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterBaddräkt Lucia, royal, Aqua Rapid och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

DAY Home Strictly Applique, Cushion Cover Vardagsrum

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Mango röd Axelremsväska svart.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Polo Ralph Lauren CLASSIC SPORT BIG Keps svart Herraccessoarer och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Liebeskind Berlin Skärp svartBrun axelremsväska i oxläder alltid billig fraktKIOMI KASCHMIR Halsduk bordeaux och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det IDeal Of Sweden iDeal Passport Cover - Svart.