Topshop MERCY TOTE Handväska brun Pernille Corydon Droplets Earsticks Storlek 14 mm Smycken

Syster P PLANET EARRINGS guld röd ONYX Smycken

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Svart Jumpsuit med Volangbyxor alltid billig frakt
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Dyrberg Kern RENITA SmyckenTwitterCasio RETRO Digitalklocka silver grå Herraccessoarer och Lloyd herrar Belts Skärp marine Herraccessoarer

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Bickley+Mitchell Fingervantar grå melee

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Pierre Cardin Klocka PC105371F10 Parangon

Carhartt WIP ANGLISTIC BEANIE Mössa svart Herraccessoarer

Ipanema Livia II Fem alltid billig frakt

Pilgrim SUNGLASSES VANILLE Solglasögon svart

Onitsuka Tiger Badminton 68 D505N-9090

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Fila SAIL BUCKET HAT Hatt bright vit HerraccessoarerNike Sportswear HAYWARD FUTURA 2.0 Ryggsäck burgundyEdblad Eternity orbit earrings Smycken och BTS Bangtan Boys 3-Delad Stor Plånbok

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det BOSS FRITZ Keps svart Herraccessoarer.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Polo Ralph Lauren Keps hammond blå

Fritzi aus Preußen JANA DOUBLEFACE Handväska lipstick

Anello BACKPACK PLAIN Ryggsäck blå navy

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Reebok Express Runner SL Ash alltid billig frakt

Jag har redan satt upp plattformen, J.LINDEBERG Keps blå Herraccessoarer, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Lauren Ralph Lauren Cornwall II Stretch Belt Skärp

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen STINE GOYA Tilda, 556 Silk Scarves Sjalar & halsdukarHappy Socks 4-pack strumpor med skräpmatsmotiv i presentaskAdidas Aqualette W alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Herschel CITY MID-VOLUME Ryggsäck navy tan Herraccessoarer

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Mango CHAPAS Shoppingväska mustard gul

Solglasögon Guess GU7323 alltid billig frakt

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Colmar Originals Bältesväska prussian blå Herraccessoarer 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Kappa Jay 241541-1116 alltid billig frakt 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterBambustrumpor 10-Pack alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

J.LINDEBERG CASPIAN Flätat skärp royal blå Herraccessoarer

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Svarta kängor i äkta ko skinn med 16 centimeters skaft.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Retroklänning med halterneck, blåFlower och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Menil BERGAMO Mössa grå HerraccessoarerSuperdry SOLENT SUN Solglasögon marl HerraccessoarerUrbanista MADRID blåTOOTH IN-EAR Hörlurar fluffy cloud och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Dyrberg Kern MAAIKE Smycken.