VidaXL Vattentätt 2-delat regnställ med luva grön XL Maria svart Senorita 20 Hoop PAIR Smycken

Le Specs FINE SPECIMEN Solglasögon matte tort Herraccessoarer

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Bickley+Mitchell Halsduk army twist Herraccessoarer
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Nike Sportswear HAYWARD FUTURA 2.0 Ryggsäck dark grå svart HerraccessoarerTwitterDyrberg Kern ALECIA Smycken och Polo Ralph Lauren Keps svart

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Filson WATCH CAP Mössa otter grön Herraccessoarer

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Syster P PLANET EARRINGS silver rosa Smycken

ATLAS DESIGN TIE STRIPE Slipsar & Accessoarer

Ulle-toffel Orginal Denim alltid billig frakt

HUF ESSENTAILS BOX SNAPBACK HAT Keps svart

Kappa Orbit alltid billig frakt

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Obey Clothing CUTTY 6 PANEL SNAPBACK Keps svart HerraccessoarerStjernsund Handväska med kedjerem Sammet Svart VäskaSNÖ of Sweden Luisa pendant neck 75 s clear Smycken och Müsli by grön Cotton Solid bed linen baby Accessoarer

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Edblad Ida orbit earrings Smycken.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

ATLAS DESIGN TIE DOTS MATT Slipsar & Accessoarer

Guess HERITAGE POP Plånbok svart

Jordan AIR DUFFLE Sportväska vit Herraccessoarer

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Valentino by Mario Valentino DIVINA Axelremsväska svart

Jag har redan satt upp plattformen, Eastpak SPRINGER Bältesväska svart rosaguld, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Cardi Roundneck Fondi alltid billig frakt

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Syster P Bring me luck bracelet guld SmyckenGränna fodrad gummistövel, barn TretornSelected Homme Svart läderskärp och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

The North Face VAULT 26,5L Ryggsäck svart

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Tiger of Sweden Vändbart Bälte AMIGDINA Strl 95

18k Guldfyllda Guld gulddoublé Filled Hjärta smycken set

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Bickley+Mitchell Tubhalsduk svart twist Herraccessoarer 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Adidas Originals ADIFärg Ryggsäck collegiate grön vit Herraccessoarer 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterKappa Jay 241541-1116 alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Massimo Dutti MIT ZWEIFARBIGEM STRUKTURMUSTER Plånbok brun Herraccessoarer

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Mellanstor och Praktiskt Ryggsäck - Grå.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av J.Lindeberg Skjorta DANIEL CA HANDKIE Strl 40 och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Svart Morgonrock från Darling S. alltid billig fraktEton orange Medallion Print Pocket Square Slipsar & AccessoarerThomas Sabo Charm Hearts Smycken och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Herschel ANCHOR SLEEVE Portfölj Datorväska light grå crosshatch Herraccessoarer.