Unisex hoodie - You make my heart smile Syster P Strict Sparkling Bangle Bars Smycken

Reebok Gl 1200 V67621 alltid billig frakt

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Fresh 'n Rebel ROCKBOX SLICE FABRIQ EDITION blåTOOTH SPEAKER Övrigt indigo
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Pernille Corydon Thea Bracelet SmyckenTwitterSelected Homme Skärp cognac Herraccessoarer och Pernille Corydon Therese Bracelet Smycken

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Pernille Corydon Triple Sheen Earsticks Smycken

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Pernille Corydon Lapis Bracelet Adj. 15 18 cm Smycken

Tiger of Sweden PAS Slipsar & Accessoarer

BECKSÖNDERGAARD Celebrate Sjalar & halsdukar

Tiger of Sweden Bälte HEDMAN Strl 80

U.S. Polo Assn Ivy alltid billig frakt

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Bud to rosa Faye Enamel Bracelet SmyckenATLAS DESIGN BRACES PAISLEY ÖvrigtPolo Ralph Lauren CLASSIC SPORT Keps vit Herraccessoarer och Klockväska i Kolfibermönster för 4 Klockor

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Benetton BAG Axelremsväska gul.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Solglasögon Polaroid P4039D Pilot Gun

Adidas Prödator Tango 18.4 TF CP9272

Produktnummer: 18097488

Svart huvtröja med tryck på bröstet.

Tröjan har dubbelt tyg i huvan och svart dragsnöre samt en påsydd ficka fram.

Material: 80% bomull & 20% polyester.

Maskintvätt: 40 grader

Marc O'Polo PAREO SUPER SOFT Halsduk combo

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Fresh 'n Rebel ROCKBOX BRICK FABRIQ EDITION blåTOOTH SPEAKER Övrigt cloud Herraccessoarer

Jag har redan satt upp plattformen, Jack Wolfskin ANCONA Ryggsäck leaf teal grön, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Adidas Essential Fun 20 svart alltid billig frakt

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Strellson Skärp cognac HerraccessoarerSyster P Strict Sparkling Bangle Bars, silver SmyckenDAY et Day Cactus Hat Mössor & hattar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Polo Ralph Lauren ROLLER WITH LOGO PATCH Skärp svart Herraccessoarer

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Carhartt WIP GREETINGS FROM Keps soft aloe

Herschel CITY MID-VOLUME Ryggsäck navy tan Herraccessoarer

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Flat Bill Cap, svart, Better Bodies 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Bickley+Mitchell Tubhalsduk svart twist Herraccessoarer 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterColmar Originals Bältesväska prussian blå Herraccessoarer och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Pernille Corydon Coral Ring Adj. Smycken

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Crocs W Serena Sandals 205469-060.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Thomas Sabo ear studs infinity Smycken och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Herr Mini Focus Klocka Analog Klockarmband Svart rosa Guld RödGripsholm TABLE CLOTH LINEN BLEND AMMI KökSolglasögon Diesel DL0084_55_21G alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det IDeal Of Sweden iDeal Passport Cover - Navy.