Prismaglasögon för 90º Vågrätt Syn från InnovaGoods Bula BEACH CAP Mössor & kepsar

Quay Australia Omen Runda spräckliga solglasögon

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

TGT Wallet Cowman 2.0 alltid billig frakt
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Champion Reverse Weave BELT BAG Bältesväska rödTwitterLee Cooper Low Cut 1 LCWL-19-530-033 och SNÖ of Sweden Birgit oval brace g grön Smycken

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Diesel CAKERYM-MAX Keps svart Herraccessoarer

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

The Kooples Keps svart Herraccessoarer

Big Laurel Sweatshirt Jeans alltid billig frakt

QUAY AUSTRALIA HIGH KEY MINI Solglasögon

Pernille Corydon Droplets Earsticks Storlek 14 mm Smycken

Won Hundröd ANTWERP Halsduk svart

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Polo Ralph Lauren CLASSIC SPORT Keps röd flag blå HerraccessoarerGina Tricot NILLA BAG Handväska natureDyrberg Kern MADU Smycken och SNÖ of Sweden Armband roséguldFärgn

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Polo Ralph Lauren CLASSIC SPORT Keps vit Herraccessoarer.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Ponto jr Snowboot, barnstövel alltid billig frakt

Kappa OAK II 241977-4141 alltid billig frakt

HUGO ZOE BELT Skärp light beige

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

ALDO GANDINO Handväska svart

Jag har redan satt upp plattformen, Wood Wood BUCKET HAT Hatt sand Herraccessoarer, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Fresh 'n Rebel ROCKBOX BRICK FABRIQ EDITION blåTOOTH SPEAKER Övrigt cupcake

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Champion Reverse Weave BELT BAG Bältesväska svartBrixton Mössa grå charcoal HerraccessoarerRichmond & Finch vit Marble Mobil accessoarer och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Syster P Flakes Necklace guld grön Aventurine Smycken

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Mango CHAPAS Shoppingväska svart

Marin Blå Cocktailklänning med Spets

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Carhartt WIP GREETINGS FROM Keps soft aloe 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Tiger of Sweden Vändbart Bälte AMIGDINA Strl 95 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterMango CHAPAS Shoppingväska mustard gul och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Napapijri HAPPY BUM BAG Bältesväska blå marine

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Marco Tozzi 22544721096 alltid billig frakt.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Lorenz - Äkta Läder Ryggsäck Väska och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen LIU JO STOLA Halsduk lotusSyster P SNAP NECKLACE CLOUD silver SmyckenVolfram armband alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det JOOP Fluga röd Herraccessoarer.