Tiger of Sweden Slips GOSPORT alltid billig frakt Frank Dandy Fishbone Bermuda Shorts - Dark Navy

Reebok Trail Serpent Iii alltid billig frakt

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Newport Sweater grå alltid billig frakt
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen rosa bikini Hawaii alltid billig fraktTwitterBecksöndergaard VIKKE Halsduk light blå och Lee Cooper Low Cut 1 LCWL-19-530-033

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Napapijri Naomi alltid billig frakt

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Svart grå axelremsväska i oxläder

BECKSÖNDERGAARD Nola Sjalar & halsdukar

Pernille Corydon Vintage Ring Adj. Smycken

The Vampire Diaries 3-Delad Stor Plånbok

Camel active JOURNEY Axelremsväska svart Herraccessoarer

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Tiger of Sweden Manschettknappar PICTORALDO GUMILU Bältesväska svartBjörn Borg Bags Core Ryggsäckar och Richmond & Finch Camouflage Mobil accessoarer

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Zelda Hyrule Kingdom Plånbok alltid billig frakt.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Kigurumi Onesies - fem häftiga modeller i fyra storlekar

RT Paracord Armband alltid billig frakt

Produktnummer: 15921055

Slips från Tiger of Sweden

- Slips från Tiger of Sweden.
- Tillverkad i Italien.
- Producerad i en fin silkesväv.
- 7 centimeter bred.
- Mönster.

Style:
GOSPORT

Material:
100% Silke

Färg:
Grå (04G)

Tvättråd:
Kemtvätt 

Adidas City Racer F97872 alltid billig frakt

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

ALDO INSCORE Handväska natural

Jag har redan satt upp plattformen, Badrock i vin rött alltid billig frakt, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Tamaris ADINA BACKPACK Ryggsäck cognac comb

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Broad Street Cap, wash grön, GASPBecksöndergaard NOLA Halsduk rosaFresh 'n Rebel ROCKBOX SLICE FABRIQ EDITION blåTOOTH SPEAKER Övrigt concrete Herraccessoarer och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Izabel Camille Little Prince small Smycken

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Adidas PRIMEKNIT GL W Handskar

Jeans från Tiger of Sweden SLIGHT Strl W29 L32

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Uppblåsbar Strippa Maskeraddräkt alltid billig frakt 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Armani Exchange Keps magnet Herraccessoarer 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterArmani Exchange MINUTERIA PELLETT Plånbok dark brun Herraccessoarer och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Pernille Corydon Dawn Necklace Lenght 40 48 cm Smycken

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Klänning Tunika, Jeanette lila alltid billig frakt.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Crocs W Serena Sandals 205469-060 och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Syster P PLANET BRACELET silver rosa SmyckenEton lila Floral Print Pocket Square Slipsar & AccessoarerJack Wolfskin CAMPUS Ryggsäck ebony Herraccessoarer och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Edblad Lee Bracelet guld Smycken.