STOR HANDVÄSKA FÖR KVINNOR alltid billig frakt LYDC London Handväska svart

P D Paola CALIFORNIA Örhänge guld-colouröd

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Transparent Väska - Genomskinlig Gul
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen JOOP BERNIE Keps svart HerraccessoarerTwitterRöd Jumpsuit med Volangbyxor alltid billig frakt och ALDO POUNCE Bältesväska vit

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Skechers Galaxies 22882-NVBL alltid billig frakt

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Dyrberg Kern BESS Smycken

Röda Rosor 3-Delad Stor Plånbok alltid billig frakt

Rains BACKPACK MINI Ryggsäck lavender

Esprit PHYLLIS Axelremsväska svart

Furla POP STAR KEYRING DOG Nyckelringar onyx petalo

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Esprit MIA CAS Plånbok emerald grönPlånbok Police Pyramid Coin WalletDyrberg Kern RENITA Smycken och ATLAS DESIGN BOW TIE SOLID Slipsar & Accessoarer

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Armband - Släta pärlor och krona, Röd.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

TGT Prado Deluxe alltid billig frakt

Gioseppo 44346 alltid billig frakt

Adidas Easy Vulc 2.0 B43666 alltid billig frakt

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Armani Exchange CROSSBODY BAG Axelremsväska svart Herraccessoarer

Jag har redan satt upp plattformen, SNÖ of Sweden Fiona small oval brace g clear Smycken, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Anello BACKPACK PLAIN Ryggsäck svart

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Dickies FORT SPRING Bältesväska custardDguldthy Perkins ZIP DETAIL TOTE Handväska gråBecksöndergaard NOLA Halsduk rosa och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Lexington Home Flag Arts & Crafts Sham Vardagsrum

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Izabel Camille Clematis Small Earrings Smycken

Thomas Sabo Charm pendant grönical bar guld Smycken

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Banana Moon bikiniset Lightrosa rosa 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Handväska grå vit alltid billig frakt 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterALDO ADREWIEN Ryggsäck light rosa och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Jeans från Tiger of Sweden SLENDER Strl W28 L32

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Asics Control alltid billig frakt.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Polo Ralph Lauren Cotton Twill Baseball Cap Mössor & kepsar och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen BECKSÖNDERGAARD Chan Sjalar & halsdukarLauren Ralph Lauren SOFT GRAIN BENNINGTON Skärp svartSkjorta från Tiger of Sweden SERGIO Strl 40 och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Oslo Hood svart alltid billig frakt.