VidaXL Herr regnställ med huva och byxa i marinblått stl. XXL Tiger of Sweden HINSDAL Keps svart Herraccessoarer

Skechers You Serene 15840-BBK alltid billig frakt

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Valentino by Mario Valentino SUMMER SEA Skärp ghiaccio
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Stjernsund Handväska med kedjerem Sammet Dovrosa VäskaTwitterNattlinne i brå alltid billig frakt och SNÖ of Sweden Belize heart pendant set plain g

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Marco Tozzi 22373021 alltid billig frakt

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Marco Tozzi 22549335050 alltid billig frakt

Syster P Feather Bangle silver Smycken

Svart grå axelremsväska i oxläder

ATLAS DESIGN TIE SEMI Slipsar & Accessoarer

Burton WESTFALL PACK Ryggsäck true svart twill Herraccessoarer

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Selected Homme Skärp cognac HerraccessoarerEton blå Tennis Courtside Pocket Square Slipsar & AccessoarerBECKSÖNDERGAARD Zig Zag Mock Hat Mössor & hattar och Plånbok Police Pyramid Coin Wallet

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Guess Ringar guld-colouröd Herraccessoarer.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Wood Wood LOW PROFILE Keps off vit Herraccessoarer

Maria svart Francisca Hoop Small Earring Smycken

Martin Asbjørn SUCCES CAP Mössor & kepsar

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Lauren Ralph Lauren CORNWALL CASUAL Midjeskärp tan

Jag har redan satt upp plattformen, Lauren Ralph Lauren BELT WITH SCULPTED Skärp marine, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

ALDO GANDINO Handväska svart

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Menil BRICCONE Mössa svart HerraccessoarerHappy Plugs WIRELESS II Hörlurar matte guld-colouröd HerraccessoarerPanos Emporio LACE NAXOS Mössor & hattar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Kaftan klänning Athena, Grå alltid billig frakt

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Damer kristall Mode Armband keramik 415 Svart armban

Skjorta från Tiger of Sweden FARRELL Strl 40

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Expander 9WL6020 alltid billig frakt 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en QUAY AUSTRALIA HARDWIRE blå LIGHT Övrigt tort clear 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterBickley+Mitchell Tubhalsduk light rosa twist och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Superdry LEO Solglasögon navy tort Herraccessoarer

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger KYGO E4 600 BT IN-EAR EARPHONES blåTOOTH Hörlurar burgundy.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Boxerkalsonger Bambu 4-Pack alltid billig frakt och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Polo Ralph Lauren Camo Baseball Cap Mössor & kepsarRoyal RepubliQ ENCLOSE BELT Skärp svartEastpak BUCKLER CORE FärgS Axelremsväska sunday grå och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det GUOU Klocka dam med gnistrande stenar läderarmband.