Frank Dandy 2-Pack Zebra Boxer, svart vit The Walking Dead 3-Delad Stor Plånbok

USB Nyckel - 16 GB - 16 GB alltid billig frakt

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Nixa C855, bröllopsklänning studentklänning i ivory
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen EXO OT8 3-Delad Stor Plånbok alltid billig fraktTwitterPlånbok Police Wings Coin Wallet och SNÖ of Sweden Luisa pendant neck 75 s mix light rosa Smycken

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Topshop GABBY HARDTOTE Handväska tortoise

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Reebok Royal Dimension CN4614 alltid billig frakt

VILA Vizoella Blouse alltid billig frakt

GANT skor New Haven rosa alltid billig frakt

Bud to rosa Choice Bracelet Smycken

KARL LAGERFELD ESSENTIALS LOGO CAP Keps vit

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen GANT GANT SPORTS WASHBAG NecessärerSNÖ of Sweden Belize round pendant set s clearUtility Cap, wash svart, GASP alltid billig frakt och Still Nordic CLEAN PASPORTHOLDER Passfodral svart Herraccessoarer

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Big Laurel Sweatshirt svart alltid billig frakt.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Bugatti Skärp svart Herraccessoarer

QUAY AUSTRALIA DONT AT ME Solglasögon

Adidas Copa 174 alltid billig frakt

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Adidas Duramo Lite 2.0 CG4044 alltid billig frakt

Jag har redan satt upp plattformen, Lyle & Scott Cross Body Bag Axelväskor, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

VidaXL Shoppingväska äkta läder svart

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Eton blå Tennis Racket Print Pocket Square Slipsar & AccessoarerMenil BRICCONE Mössa svart HerraccessoarerPlånbok från Tiger of Sweden EDGAL och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Crocs Lina Dorsay alltid billig frakt

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Ipanema Floral Plat Fem alltid billig frakt

Polo Ralph Lauren ICONIC CAP HAT Mössor & kepsar

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Fila Butler Vit bucket-hatt med logga 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Klänning halterneck rockabilly alltid billig frakt 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterGuess Halsduk blå Herraccessoarer och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Thomas Sabo ear studs V Smycken

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Kipling UZARIO Plånbok true dazz svart.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Klänning tunika Nora, blå alltid billig frakt och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Elli HOPE Halsband roséguldHandväskan i äkta koskinn K322S alltid billig fraktHerrklocka Sparco Racingklocka - Eddie 47mm svart och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Off vit Morgonrock från Darling S..