Frank Dandy 2-Pack St Paul Bamboo Boxer, Dark Navy röd Edblad Pebble Bracelet Steel Smycken

Billabong TRACK PACK Ryggsäck carmel Herraccessoarer

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Dickies DEEDSVILLE Plånbok svart Herraccessoarer
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen SNÖ of Sweden Connected pendant neck 80 s clear SmyckenTwitterCrocs Duet Sport Mary Jane alltid billig frakt och Topshop MARGOT FRAME Kugrönväska multiFärg

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Puma Leadcat Patent alltid billig frakt

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Spitfire Svarta solglasögon med rak överkant

Thomas Sabo bracelet Little Secret Vintage compass Smycken

Quay Australia x J Lo Disvart Svarta aviator-solglasögon

Stjernsund Handväska med kedjerem Sammet Dovrosa Väska

Pernille Corydon Mini Coin Earchains Storlek 56 mm Smycken

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Omlottklänning Vinröd sammet alltid billig fraktFrank Dandy St Paul - Swim Shorts, svart & Dark NavyDecadent Olivia key ring Nyckelringar och Fiat 500 Bil Bag Svart Bärbar Dator Kurir Väska Portfölj Grön

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Syster P Feather Bangle silver Smycken.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Wood Wood LOW PROFILE Keps off vit

Furla BUBBLE KEYRING POM Nyckelringar rosa

Pernille Corydon Eon Necklace Adj. 40 48 cm Smycken

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

U.S. Polo Assn CHANT4199S8Y1ADKBL

Jag har redan satt upp plattformen, Samsøe & Samsøe SHOPPER Shoppingväska grön, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Adidas Prödator Tango 18.4 TF CP9272

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Tiger of Sweden Bälte CHURBERG Strl 95Benetton BAG Axelremsväska gulBrixton BROOD SNAP Mössa merlot Herraccessoarer och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Kidzroom STARS DIAPERBAG Skötväska blå

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

VidaXL Snörskor herr storlek 42 konstläder brun

Adidas Adilette W alltid billig frakt

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Handväska Blå med hänglåsdetalj alltid billig frakt 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Johanna gravidklänning (L) sista exemplaret 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterElli ANKER Halsband guldFärgn och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

BOSS JOHAN Skärp dark blå Herraccessoarer

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger BH Bambu 3-Pack alltid billig frakt.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Björn Borg 5-Pack - Shorts Seasonal Solid, blå Atoll och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen KYGO E4 600 BT IN-EAR EARPHONES blåTOOTH Hörlurar storm gråQuay Australia x Benefit Shook Round rosa solglasögonMarimekko Home RÄSYMATTO CUSHION COVER Vardagsrum och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Byxa från Tiger of Sweden THOM Strl 44.