Beagles Shoppingväska 15963-012 grå Topshop SPARK CHAIN SHOULDER Axelremsväska tan

Rains Flight Bag Axelväskor

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Plånbok från Tiger of Sweden TIPTON
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Solglasögon Polaroid S4300 PilotTwitterIcon Brand LUXE SHORT CHAIN Halsband svart Herraccessoarer och Dickies DEEDSVILLE Plånbok svart Herraccessoarer

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Kappa Bright Mid Light 242075-1616

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Kappa Deft 242684-1110 alltid billig frakt

Halsduk från Tiger Of Sweden COMELICO

Marco Tozzi 22373021 alltid billig frakt

BECKSÖNDERGAARD Rainbow strap Övrigt

Izabel Camille Attitude small Smycken

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Transparent Väska - Genomskinlig SvartFiat 500 Car Bag blå Tablet Messenger Bag Briefcase Strap CasePolo Ralph Lauren Keps combat grå och Eton röd Twill Silk Pocket Square Slipsar & Accessoarer

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det rosa bikini Hawaii alltid billig frakt.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Tiger of Sweden PAS Slipsar & Accessoarer

Dyrberg Kern UALANI Smycken

Le Specs BANDWAGON Solglasögon coal tortoise

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Le Specs FINE SPECIMEN Solglasögon matte svart Herraccessoarer

Jag har redan satt upp plattformen, Tröja från J.Lindeberg V-NECK FINE MERINO Strl Small, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Smartfinder 4in1 alltid billig frakt

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen HUGO Bow tie fashion Slipsar & AccessoarerHappy Plugs WIRELESS II Hörlurar vit HerraccessoarerEdblad Me Necklace guld Smycken och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Marc O'Polo SHOPPER Shoppingväska light lavendar

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Softshell Jacka Monroe från Clique

Fritzi aus Preußen JANA DOUBLEFACE Handväska dusty rosa

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Tectake 3 par skoblock spiralfjäder 35-38 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en VidaXL Eleganta snörskor herr storlek 45 konstläder brun 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterVidaXL Skyddssko Höga Svart Storlek 46 Läder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Tiger of Sweden AGATA 2 Plånböcker

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Fjällräven Bershell Svart magväska.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Adidas Ace 17.4 FxG S77094 alltid billig frakt och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen KYGO E4 600 BT IN-EAR EARPHONES blåTOOTH Hörlurar vitKomono MADISON Solglasögon tortoiseRetroklänning 50-tal Siri, vit alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Handväskan i äkta koskinn K322S alltid billig frakt.