Elli ANKER Armband silver Klänning mönstrad alltid billig frakt

Darling S. Kimono med sidenkänsla

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Varmfodrad pilotmössa skinnhuva av svart lammnappa.
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Skepparmössa alltid billig fraktTwitterTectake 2 par skoblock proffs 37-38 och Lexington Home Pin Point Navy vit Pillowcase Sovrum

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Ryggsäck - Tool alltid billig frakt

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Thomas Sabo Charm pendant Night owl Smycken

Corinne Leather Band Long Bendable Hår

J.LINDEBERG ACE Keps navy Herraccessoarer

ATLAS DESIGN CUFFLINKS SQUAröd PATTERN Slipsar & Accessoarer

Kappa Deft 242684-1110 alltid billig frakt

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Lacoste BELT Skärp graphiteRyggsäck med stor huvudfack - Flera färgerTransparent Väska - Genomskinlig orange och Becksöndergaard NOLA Halsduk gul

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Himla Sunshine Cushion Vardagsrum.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Fiat 500 Bil Bag Svart Bärbar Dator Kurir Väska Portfölj Grön

Reebok Trail Serpent Iii alltid billig frakt

Diesel CAKERYM-MAX Keps svart Herraccessoarer

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Syster P PLANET EARRINGS silver blå LACE Smycken

Jag har redan satt upp plattformen, Lee Cooper GCW16-1390 LCW-19-530-054, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

GUESS NOT C. NOT ADJUST. BELT Skärp

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Gina Tricot MIA BAG Handväska svartEton blå Twill Silk Pocket Square Slipsar & AccessoarerPernille Corydon Droplets Earsticks Storlek 14 mm Smycken och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Puma Blaze Of Glory Trinomic 359687-01

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Richmond & Finch vit Marble Mobil accessoarer

VidaXL Shoppingväska äkta läder svart

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par DAY et Day Cactus Hat Mössor & hattar 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Selected Homme Svart läderskärp 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterAdidas Aqualette W alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Megir ML2046G Herrklocka - Svart & Röd

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Anti-stöld Ryggsäck Väska med Kodlås - Röd.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Fresh 'n Rebel BAND IT WIRELESS IN EAR HEADPHONES Hörlurar ruby och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen DAY Home Day Mahal Velvet Cushion VardagsrumMorgonrockar i grå alltid billig fraktPernille Corydon Double Earrings Storlek 28 mm Smycken och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Resteröds 5-pack Gunnar Bamboo Boxer svart.