Tiger of Sweden Slips COLLIN alltid billig frakt ANNA GRACE kvinnor Hobo Shoulder Bag Fashion Design Faux Leather

Jack Wolfskin CAMPUS Ryggsäck svart Herraccessoarer

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

DESIGN Svart cape med tofsar i neon
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Mitchell & Ness 110 San Antonio Spurs Vit snapback-kepsTwitterElli FEDER Ringar guld-colouröd och rosa blommor med axelrem - Messenger Bag

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Polo Ralph Lauren CLASSIC SPORT Keps dark wash

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Stickad Damtröja från J.Lindeberg Strl Large

Marimekko Home SEPPELEKUKAT RUNNER Kök

Unisex hoodie - Dreamer alltid billig frakt

Adidas Adilette Aqua alltid billig frakt

Royal RepubliQ Border Belt Skärp

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Herrklocka Klocka Winner Edition Sport F9 - MekanisktChampion Reverse Weave BASEBALL Keps vit HerraccessoarerBecksöndergaard GRANNY Plånbok rosa och Pernille Corydon Glacier Earsticks blå Storlek 5 mm Smycken

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Solglasögon Läsglasögon Polaroid P7113 Reader Night +250.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Tiger of Sweden HINSDAL Keps svart Herraccessoarer

Liewood Carmen baby bedding print Accessoarer

Produktnummer: 16106507

Slips från Tiger of Sweden

- Sidenslips från Tiger of Sweden.
- Mönster.
- Tiger of Sweden logo på foder.
- Tillverkad i Italien.
- 7 centimeter bred.

Style:
COLLIN

Färg:
Grön (4Y8)

Material:
92% Silke
8% Ull

Tvättråd:
Kemtvätt

VidaXL Shoppingväska äkta läder tanfärgad

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Marco Tozzi 22549335050 alltid billig frakt

Jag har redan satt upp plattformen, Fagernes Shorts rosa alltid billig frakt, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

The Kooples Keps svart Herraccessoarer

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Syster P Bring me luck bracelet silver SmyckenTGT Wallet Cowman 2.0 alltid billig fraktLee Cooper GCW16-1390 LCW-19-530-054 och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Axelremsväska Retro Canvas Bag laptops upp till 14''

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Wood Wood BUCKET HAT Hatt sand Herraccessoarer

Adidas Galactic Elite W AF4031 alltid billig frakt

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Jack Wolfskin ANCONA Ryggsäck leaf teal grön 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Eastpak SPRINGER Bältesväska svart rosaguld 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterJ.LINDEBERG Keps blå Herraccessoarer och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Anello BACKPACK PLAIN Ryggsäck camo

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Guess BOBBI BELT Skärp vit cognac.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av VILA Boho Cropped svart Pants alltid billig frakt och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Edblad Andorra Earrings Small Steel SmyckenGuess GUESS Skärp stoneArmani Exchange MAN WOVEN BASEBALL HAT Mössor & kepsar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Röd handväska med pälskant alltid billig frakt.