Innetofflor i filt med häl och dragkedja på vristen SOFT DREAMS Ipanema 8206721241 alltid billig frakt

Floral Print Retro Dress, rosa alltid billig frakt

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Storpack av nyckelringar och mobilsmycken
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Le Cord EARPHONES Hörlurar guld HerraccessoarerTwitterKreafunk AGO Övrigt cool grå rosa guld Herraccessoarer och Ipanema Mesh Iii Plat Fem alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Diesel K-BILLY SCARF Tubhalsduk svart Herraccessoarer

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Lauren Ralph Lauren SOFT GRAIN BENNINGTON Skärp dark brun

Ladies Fashion Patent Bow-Tie Shoulder Handbag

Dyrberg Kern BLIDA Smycken

VidaXL Smyckeshållare 9x8,5x15 cm flanell MDF svart 4-pack

Camel active SAUNA BAG JOURNEY Weekendbag svart Herraccessoarer

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen VidaXL Träningslinne Topp Senior orange 10 stElli LIEBE GEO VINTAGE Ringar guldVegamössa alltid billig frakt och Marimekko Home KAKSI RAITAA BATH TOWEL Badrum

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det LED skor skor - 7 olika led färger - Svarta stl 40.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Döskallar Och Rosor 3-Delad Stor Plånbok

J. Lindeberg Bomber Cap Tech Grid Mössor & kepsar

Produktnummer: 15602294

Innetofflor från SOFT DREAMS
Med akrylfoder varm o go
Dragkedja fram riktigt lätt att ta på
Halk fri pu sula
Bra passform
Vik ner skaftet o få en mysig päls kant
Mörk grå

VidaXL Smyckeskrin med spegel MDF 25x13,5x34 cm

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Kipling ESSYLA Axelremsväska active denim

Jag har redan satt upp plattformen, Bud to rosa Crystal Leaf Earring Smycken, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Caprice 92465129868 alltid billig frakt

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen TGT Doctor Deluxe TGT722 alltid billig fraktTransparent Väska - Genomskinlig SvartSamsøe & Samsøe SHOPPER Shoppingväska apricot gelato och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Pernille Corydon Horizon Ring Adj. Smycken

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Eton blå Tennis Racket Print Pocket Square Slipsar & Accessoarer

DAY Home Panter cushion cover Vardagsrum

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par SNÖ of Sweden Gift ear set Astrid g clear Smycken 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Bugatti SIXPENCE Mössa midgrå Herraccessoarer 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterEton Vintage Tennis Racket & Flower Print Pocket Square Slipsar & Accessoarer och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Deuter VISTA SPOT Ryggsäck maron arctic

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Columbia Popo lila magväska.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Hello Kitty Regnkappa alltid billig frakt och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Maxiklänning Soul, Grå alltid billig fraktBrixton FIDDLER Mössa svart harringbone twill HerraccessoarerAxelremsväska Nicole svart alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Yolanda Mary gravid- och amningsklänning Navy Blazer.