Herrklocka från Megir alltid billig frakt RTS Fluga Klassisk alltid billig frakt

Watchbox Klockbox för 20 st klockor svart med vit söm och fönste

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

9K Gult guld näsa piercing CZ alltid billig frakt
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen RTS Fluga Nya alltid billig fraktTwitterVidaXL Vit Unisex Bio Kork Sandal med 3 Spännremmar Storlek 36 och Woherrar & herrar Unisex Large Laptop Office Briefcase

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Lyx Skmei Månfas Klocka Brunt Läderband Elegant Företagsklocka

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Superdry YAKIMA Solglasögon navy rubberised Herraccessoarer

Svart tröja med öppen ärm alltid billig frakt

Slipover från J.Lindeberg MERINOULL Strl M

Unisex Floral Weekend Duffle Bag

Handväska Beige alltid billig frakt

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Mitchell & Ness 110 San Antonio Spurs Vit snapback-kepsrosa blommor med axelrem - Messenger BagVidaXL Träningslinne Topp Senior gul 10 st och Piratkjol Deluxe - One Storlek alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Spitfire VHX rosa fyrkantiga solglasögon.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Stjernsund Handväska med kedjerem Sammet Grå Väska

BECKSÖNDERGAARD Santino Scarf Sjalar & halsdukar

Produktnummer: 10964046

Snygg herrklocka från Megir. Välj mellan 8 modeller. Klockan är vattentålig upp till 3ATM (håller för regn).

Kappa Bright Mid Light 242075-1111

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

EXPANDER 938DA5 gul alltid billig frakt

Jag har redan satt upp plattformen, YOURTURN Weekendbag cognac Herraccessoarer, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Quay Australia x J Lo All in Svarta aviator-solglasögon

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Bud to rosa Slate Earring SmyckenBud to rosa Pure Earring SmyckenSmall Laurel Sweater Navy alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

14K Gult guld näsa piercing CZ alltid billig frakt

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Forever New DANNIE BOX Kugrönväska light grå

Smyckeskrin Smyckesbox Juvelbox med spegel

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Syster P Feather Bangle guld Smycken 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Ida Sjöstedt - Alina Skirt i tyll med spetskant 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterDickies FORT SPRING Bältesväska svart Herraccessoarer och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Liebeskind Berlin VINTAGE Skärp svart

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger VidaXL Munkskor herr storlek 41 konstläder svart.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Polo Ralph Lauren Mörkgrå basebollkeps och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Armani Exchange Keps vit HerraccessoarerDyrberg Kern LOUISE SmyckenALDO ADREWIEN Ryggsäck light rosa och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Inyati JACQUIE Bältesväska svart.