Pilgrim CAPRICORN Halsband guld-colouröd Katt Öron Stickad Mössa med Universell 3.5mm Hörlurar - Grå

Syster P PLANET BRACELET silver blå LACE Smycken

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Designer Ladies Fashion Tote Bag With Tassel kvinnor HANDVÄSKA
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Handväska söt väska svart handväska axelremsvä AVTAGBAR PÅSETwitterMagnet loopback strap apple watch 38mm och Glasögonsnöre röd korall alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

HUGO Tie cm 6 Slipsar & Accessoarer

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Eastpak BUCKLER CORE FärgS Axelremsväska sunday grå Herraccessoarer

VidaXL Svart Unisex Bio Kork Sandal med 2 Spännremmar Storlek 43

Roeckl CLASSIC SLIM Fingervantar svart

Ipanema Mesh Iii Plat Fem alltid billig frakt

Trinity Tee, svart, Better Bodies

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Topshop NEW MADISON Bältesväska svartYOURTURN Ryggsäck grön HerraccessoarerDESIGN Svart cape med tofsar i neon och Quay Australia Shine On Svarta cat eye-solglasögon

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Svart häst väska med axelrem - Messenger Bag.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Syster P Bring Me Luck Earrings Smycken

ALDO COUTCH Axelremsväska light rosa

Urbanista MADRID blåTOOTH IN-EAR Hörlurar dark clown svart Herraccessoarer

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Rider RX Sandal Fem alltid billig frakt

Jag har redan satt upp plattformen, Solglasögon Läsglasögon Polaroid P7113 Reader Night +250, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

P D Paola CALIFORNIA Örhänge guld-colouröd

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Ryggsäck med stor huvudfack - Flera färgerMaria svart Disrupted 14 Earring SmyckenHimla Sunshine Cushion Vardagsrum och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Svart grå axelremsväska i oxläder

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Polo Ralph Lauren CLASSIC SPORT Keps vit Herraccessoarer

ALDO AURICELLE Ryggsäck vit

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Benetton BAG Axelremsväska gul 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Edblad Ida orbit earrings Smycken 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterBOSS FRITZ Keps svart Herraccessoarer och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Adidas Advantage VS F99254 alltid billig frakt

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Tectake Skoblock cederträ lyx 37-38.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Halsduk Enhörning alltid billig frakt och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Elli ANKER Halsband guldFärgnColumbia Classic Outdoor™ 25L Daypack RyggsäckarCarhartt WIP GREETINGS FROM Keps soft aloe och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Anti-stöld Ryggsäck Väska med Kodlås - Röd.