AUKING Ryggsäck - Flera färger alltid billig frakt Frank Dandy 3-Pack Solid Boxer Racing, grå Melange svart Dark

Polo Ralph Lauren CLASSIC SPORT BIG Keps svart Herraccessoarer

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Axelremsväska skinnimitation - Svart
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen VidaXL Vit unisex kork sandal med 1 spännrem storlek 41TwitterVidaXL Vattentätt 2-delat regnställ med luva gul M och Zippy Retro Axelremsväska - Zippy from Rainbow

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Carhartt WIP ESSENTIALS Axelremsväska svart Herraccessoarer

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Adidas by Stella McCartney RUN BELT Skärp

VidaXL Arbetströja herr svart strl. M

Badrock i mörkblå rutig alltid billig frakt

Äkta fårskinnsvantar Herr & Dam alltid billig frakt

Carhartt WIP ESSENTIALS Axelremsväska hamilton brun Herraccessoarer

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Mitchell & Ness Magic Johnson All Stars röd snapback-kepsNew Balance 6076 kvinnor NB Pro ThongKreafunk AGO Övrigt cool grå rosa guld och Le Cord EARPHONES Hörlurar svart

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det YOURTURN Ryggsäck grön Herraccessoarer.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Kappa Kent Low 241642-5410 alltid billig frakt

Fresh 'n Rebel LACE WIRELESS SPORTS EARBUDS Hörlurar peppermint

Produktnummer: 17357434

Ryggsäck i slitstark polyester. Ryggsäcken stängs med dragkedja. Ryggsäcken har två stora fack varav ett rymligt huvudfack med ett fack för skrivblock/dator och en stor blixtlåsfack med fyra innefack. Finns även med två praktiska ytterfack med dragkedja. Baktill finns justerbara vadderade axelremmar samt kuddar för extra komfort. Bärhandtag på ovansidan.

Specifikation:
Bredd: 30cm
Höjd: 45cm
Djup: 14cm
Material: 100% polyester(nylon)
Tvättråd: Tvättas ej

Jeans från Tiger of Sweden SLENDER Strl W26 L32

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Julie Sandlau Evening Dew Pendant guld blå Smycken

Jag har redan satt upp plattformen, Champion Reverse Weave BASEBALL Keps vit Herraccessoarer, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Carinii B3599FJ41000000B67 alltid billig frakt

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Lloyd herrar Belts Skärp svart cognac HerraccessoarerEnkel Ryggsäck med Laptopfack - MörkblåRyggsäck med stor huvudfack - Flera färger och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Furla POP STAR KEYRING DOG Nyckelringar caramello petalo

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Gina Tricot NILLA BAG Handväska nature

Filson WATCH CAP Mössa otter grön Herraccessoarer

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par ATLAS DESIGN BRACES PAISLEY Övrigt 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Stjernsund Handväska med kedjerem Sammet Svart Väska 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterNike Sportswear HAYWARD FUTURA 2.0 Ryggsäck burgundy och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Kuzzoi Berlocker brun Herraccessoarer

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Hot Shapers Bantningsbälte strl. XL HOB004.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av IDeal Of Sweden iDeal Passport Cover - Grå och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Warehouse SHOPPER Shoppingväska svartPolo Ralph Lauren Marinblå baseballkeps med vit spelarloggaQUAY AUSTRALIA WALK ON Solglasögon svart Herraccessoarer och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Herrklocka Weide WH1104 Gul Sportklocka.