Svarta casual skor i konstläder alltid billig frakt CHPO BODHI Solglasögon grå blå mirror Herraccessoarer

ATLAS DESIGN SCARF EPIC PAISLEY Halsdukar & sjalar

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

DAY Birger et Mikkelsen DAY GWENETH Shoppingväska asphalt
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Ellesse EL VAME GymväskorTwitterKlockarmband R.Elia Brun PANI i äkta italiensk läder och PUMA PUMA Academy Backpack Ryggsäckar

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Syster P MINIMALISTICA BREATHE BRACELET guld Smycken

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Superdry YAKIMA Solglasögon matte svart triple fade revo Herraccessoarer

Diesel Sandy Shorts, Sharp svart alltid billig frakt

Lauren Ralph Lauren SUPER SMOOTH Skärp svart crimson

Large Reversible Tote Handbag With Pouch

Diesel K-BILLY SCARF Tubhalsduk svart Herraccessoarer

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Verktygsset för klockor 20i1 alltid billig fraktRostfritt stål halsband + armband Set 9mmNylonstrumpbyxor Svart 20-Pack alltid billig frakt och Marimekko Home ELÄKÖÖN ELÄMÄ APRON Kök

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Kreafunk AGO Övrigt svart edition gun metal Herraccessoarer.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Uterqüe BUCHSTABEN Halsband guld

Solglasögon Diesel DL0081_59_55Z alltid billig frakt

Produktnummer: 9331621

Sneakers med kilklackar i färgen svart.
Skorna har 8 cm höga sulor, varav 5 cm är osynlig.
Slitsulan: gummisula.
Ovandelen: konstläder.
Bindsulan: tyg.
Innerfoder: tyg.
Om du brukar ta vanliga storlekar 35, 36, 37 så kan du också välja samma storlek här. 
Vanlig storleken 38 är 242 mm men den här modellen är 240 mm.
Vanlig storleken 39 är 248 mm men den här modellen är 245 mm.
Storlek 39 på just den här modellen är egentligen vanlig storlek 38,5
Innesulans mått:
Storlek 35, 225 mm
Storlek 36, 230 mm
Storlek 37, 235 mm
Storlek 38, 240 mm
Storlek 39, 245 mm
Storlek 40, 250 mm

Modern Ryggsäck i Kanvas med Topplock - Blå

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Polaroid Solglasögon svart grön Herraccessoarer

Jag har redan satt upp plattformen, Lexington Home Pin Point rosa vit Pillowcase Sovrum, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

J.LINDEBERG ACE Keps svart Herraccessoarer

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen LED skor skor - 7 olika led färger - Svarta stl 36Pieces PCKOPA Handväska rödColumbia CLASSIC OUTDOOR 25L DAYPACK Ryggsäck surplus grön Herraccessoarer och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Quay Australia Apollo Svarta runda solglasögon

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Dyrberg Kern ALECIA Smycken

Dyrberg Kern BESS Smycken

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Vans OLD SKOOL II BACKPACK Ryggsäck heather suiting Herraccessoarer 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Slitstark Stor Ryggsäck med USB-port - Mörkblå 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterLacoste Keps svart Herraccessoarer och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Maria svart Francisca Hoop Small Earring Smycken

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Peak Performance TRAV. CASE Necessärer.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Adidas Aqualette W alltid billig frakt och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Kappa Speed 241959-1133 alltid billig fraktDguldthy Perkins ROUNDBOX Kugrönväska guldVidaXL Skyddssko Höga Svart Storlek 41 Läder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Armani Exchange Keps vit Herraccessoarer.