Tiger of Sweden Manschettknappar GUERIN Mango PEPI Axelremsväska vit

HUGO Tie cm 6 QR code Slipsar & Accessoarer

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Forever New LOTTIE D RING Handväska rosa shimmer
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Design Letters EARRING STUDS ARCHETYPES, guld, A Z SmyckenTwitterPilgrim BRACELET LUCIA Armband guld-colouröd och Pernille Corydon Mini Coin Ring Adjustable Smycken

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Lacoste Fingervantar navy blå Herraccessoarer

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

LIU JO FOULARD Scarf svart

Tasmanian Devil Axelremsväska - Taz (Looney Tunes)

J.Lindeberg Skjorta Strl SMALL alltid billig frakt

Marimekko Home RÄSYMATTO BATH TOWEL Badrum

Adidas PRIMEKNIT GL Handskar

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Frank Dandy 3-Pack Knuckle Boxer, grå svart svartDesigner Ladies Fashion Tote Bag With Tassel kvinnor HANDVÄSKAReebok Fulgere Slide alltid billig frakt och Rostfritt stål halsband + armband Set 9mm

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det VidaXL Handväska i kanvastyg och äkta läder grå.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Star Wars Main Character List T-shirt - Small

Klassiskt Designad Ryggsäck med Läderremmar - Grå

Produktnummer: 17166418

Manschettknappar från Tiger of Sweden.

- Manschettknappar från Tiger of Sweden.
- Det här är ett par silverfärgade manschettknappar som har en räfflad yta.
- Levereras i par.
- Stansad logotyp på utsidan.
- Tillhörande etui medföljer.

Style:
GUERIN

Färg:
Silver

Carhartt WIP SCRIPT BUCKET HAT Hatt hamilton brun vit Herraccessoarer

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Syster P PLANET BRACELET guld röd ONYX Smycken

Jag har redan satt upp plattformen, Handväska Designer Kvinnors Dam Faux Leather Patent Satchel Styl, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Kidzroom KIDZROOM READY DIAPERBAG Skötväska svart

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Varmfodrad pilotmössa skinnhuva av svart lammnappa.Elli Armband rosa guldBälte från Tiger of Sweden CROSBY Strl 95 och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Quilts of Denmark Danadream Classic pillow Sovrum

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

GANT O1. SOLID KNIT HAT Mössor & kepsar

Marco Tozzi 22549335050 alltid billig frakt

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Border Collie 3-Delad Stor Plånbok 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en VILA Vitya svart Lace Dress alltid billig frakt 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterATLAS DESIGN TIE STRIPE Slipsar & Accessoarer och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

EA7 Emporio Armani Skärp svart lime punch Herraccessoarer

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Royal RepubliQ PATRIOT BELT Bälten.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av HUGO Ljusblå keps med broderad logga och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Brixton Mössa grå svart HerraccessoarerTectake Skoblock cederträ lyx 37-38Napapijri FLAGSTAFF Keps new olive grön Herraccessoarer och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Elli PLÄTTCHEN BOX CHAIN VINTAGE ANTIQUE Halsband guld.