Stilren 18mm Klocklänk i ROSTFRITT STÅL Carhartt WIP MADISON LOGO Keps brun Herraccessoarer

Byxa från Tiger of Sweden THOM Strl 44

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Handväska Svart alltid billig frakt
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Fresh 'n Rebel VIBE WIRELESS IN EAR HEADPHONES Hörlurar concrete HerraccessoarerTwitterAxelremsväskan i äkta koskinn K006 och Edblad Pebble Necklace Long guld Smycken

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

KIOMI KASCHMIR Halsduk svart

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Eastpak PAK'R DECEMBER Ryggsäck startan svart Herraccessoarer

Rudolf med Röda Mulen Tofflor - One Storlek

Dyrberg Kern BESS Örhänge rosa

VidaXL Mini Kjol med Bälte 40 Svart

Eton Gol o Bolbol Print Pocket Square Slipsar & Accessoarer

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Diesel Sandy Shorts, Light grön alltid billig fraktDiesel Sandy Shorts, Sharp svart alltid billig fraktLeo gravidklänning alltid billig frakt och Modeväska Handväska alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Handväska Jasmine racing alltid billig frakt.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Quay Australia Shine On Svarta cat eye-solglasögon

Fresh 'n Rebel LACE WIRELESS SPORTS EARBUDS Hörlurar ink Herraccessoarer

Produktnummer: 7895446

Snygg klocklänk i rostfritt stål

Längd ca18cm kan enkelt anpassas efter önskemål

Hög kvalitet och fin finish

Bredd 18mm

Butterfly buckle

Färg: Välj mellan Silver och Svart

LAGERRENSNING

L.Crödi MAXIMA Axelremsväska svart

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Samsonite Spark ECO Toilet Kit Necessärer

Jag har redan satt upp plattformen, Fallout väska med axelrem - Messenger Bag, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Mango AMALFI Axelremsväska svart

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Retroklänning 20-tal Patricia SvartPolo Ralph Lauren CLSSPRTCAP HAT Mössor & kepsarHerrklocka Klocka Winner Edition Sport F9 - Mekaniskt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Topshop GABBY HARDTOTE Handväska tortoise

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Plånbok Police Tolerance Slim Wallet

Crocs W Serena Embellish Flip 205600-060

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Eton blå Twill Silk Pocket Square Slipsar & Accessoarer 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Diesel A-LINE ROAR Armband brun Herraccessoarer 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterDyrberg Kern MADU Smycken och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Pernille Corydon Horizon Ring Adj. Smycken

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Colette Hobo Studded Handbag alltid billig frakt.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Noa Noa Scarves Sjalar & halsdukar och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Adidas Aqualette W alltid billig fraktLee Cooper Master X-03 LCW-19-530-092Warehouse SHOPPER Shoppingväska gul och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Polo Ralph Lauren Mörkgrå basebollkeps.