SNÖ of Sweden Emilia chain brace s rosa Smycken Ryggsäck polyester Svart alltid billig frakt

Lexington Home Hotel Sateen Jacquard blå Pillowcase Sovrum

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Dam Bälte från Tiger of Sweden DAWLISH Strl 85
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Skinny Hotpants, svart, Tapout alltid billig fraktTwitterKlassiskt ryggsäck i mjuk konstläder och VidaXL Kostymskjorta för män storlek XXL ljusblå- och vitrutig

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Buddha armband 6-pack alltid billig frakt

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Vinröda kängor i äkta ko skinn med 16 cm skaft

Arena The One Utrustning

Design Letters Message board A3 Vardagsrum

Elli WAVE Ringar guld

Syster P MINIMALISTICA RING BRACELET silver Smycken

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

 • Avanza Bank Holding
 • Castellum
 • Dedicare
 • ICA Gruppen
 • Knowit
 • Sweco B
 • Wihlborgs Fastigheter
 • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Woherrar Croc Flap Over Twist Lock Satchel HandbagVidaXL Vit unisex kork sandal med 1 spännrem storlek 41VidaXL Svart unisex kork sandal med 1 spännrem storlek 39 och VidaXL Snörskor herr storlek 43 konstläder brun

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Handväska söt väska svart handväska axelremsvä AVTAGBAR PÅSE.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Guess BE MY FRIEND Armband guld-colouröd

HUGO Tie cm 7 Slipsar & Accessoarer

Mer produktinformation
 • Glas, fresh water pearls, silver plated mässing
 • Stilfull och elegant design
 • Styla din outfit med denna eleganta design.
 • Kängor i äkta skinn alltid billig frakt

  I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

  HUGO TIE Slips medium grå Herraccessoarer

  Jag har redan satt upp plattformen, Mitchell & Ness 110 San Antonio Spurs Vit snapback-keps, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

  investd.se

  Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

  Syster P SNAP NECKLACE FIRE Smycken

  Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

  Ska bli så kul!

  /Framtidsfeministen Kristall bröllop hår krona tiara handgjortVidaXL Träningslinne Topp Junior gul 10 stSkepparmössa alltid billig frakt och Facebook

  Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Kappa Deft 242684-1110 alltid billig frakt

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Champion Reverse Weave BELT BAG Bältesväska röd

Quay Australia x J Lo Empire rosa aviator-solglasögon

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Pernille Corydon Thea Bracelet Smycken 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Nike Sportswear HAYWARD FUTURA 2.0 Ryggsäck dark grå svart Herraccessoarer 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterDyrberg Kern RENITA Smycken och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Coccinelle ARLETTIS WIDE Armband svart

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Columbia CLASSIC OUTDOOR 25L DAYPACK Ryggsäck svart maple.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Houdini Desoli Hat Mössor & hattar och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Quay Australia Dirty Habit Spräckliga solglasögon i pilotmodellBrixton Mössa grå svart HerraccessoarerLexington Home Hotel Tencel Stripe vit blå Pillowcase Sovrum och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det J.CREW MONICA OVAL CHAIN Armband brilliant sapphire.