Anna Field Shoppingväska svart  4001 Kipling ART POUCH Necessär metallic blåsh

Marimekko Home PIRPUT PARPUT CUSHION COVER Vardagsrum

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

VILA Amy Skirt alltid billig frakt
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Dam Bälte från Tiger of Sweden DAWLISH Strl 85TwitterBrixton FIDDLER Mössa navy Herraccessoarer och Happy Plugs IN-EAR UNIK EDITION Hörlurar vit carrara marble Herraccessoarer

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Syster P Birdy Necklace silver Smycken

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Le Specs SWIZZLE Solglasögon matte svart

Jack & Jones Ryggsäck dark blå Herraccessoarer

Gripsholm FLAT SHEET ECO PERCALE Sovrum

Bohem Väska Clutch - Antika tyger, handgjord, gul

CHPO VINTAGE WORLD Klocka dark brun Herraccessoarer

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen New Balance 6076 alltid billig fraktAxelremsväska skinnimitation - SvartKatt Öron Stickad Mössa med Universell 3.5mm Hörlurar - Svart och VidaXL Mörkbrun Stor Väska alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Designer Ladies Fashion Tote Bag With Tassel kvinnor HANDVÄSKA.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

VidaXL Brun Unisex Bio Kork Sandal med 2 Spännremmar Storlek 42

Eastpak BUCKLER CORE FärgS Axelremsväska sunday grå Herraccessoarer

Rains Bum Bag Magväskor

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Syster P MINIMALISTICA RING BRACELET guld Smycken

Jag har redan satt upp plattformen, DESIGN Svart cape med tofsar i neon, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Eastpak PADDED PAK'R Ryggsäck svart denim Herraccessoarer

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Halo väska med axelrem - Messenger BagZombie - Eat Flesh väska med axelrem - Reporter BagVarmfodrad pilotmössa skinnhuva av svart lammnappa. och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Adidas Lite Racer W F99376 alltid billig frakt

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

TGT Wallet Cowman 2.0 alltid billig frakt

Puma Speed Cat 2 9 WB alltid billig frakt

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Fresh 'n Rebel ROCKBOX SLICE FABRIQ EDITION blåTOOTH SPEAKER Övrigt indigo 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Bickley+Mitchell Halsduk army twist Herraccessoarer 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterSvart Jumpsuit med Volangbyxor alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Pernille Corydon Coin Necklace Smycken

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Reebok ENH W ACTIVE GRIP Weekend & gym väskor.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Kugrönväska i svart alltid billig frakt och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Ellesse EL DRALE Mössor & kepsarHot Shapers Bantningsbälte strl. XL HOB004Native North HURLEY CORDUROY CAP Mössor & kepsar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det VidaXL Arbetshandskar nitril 24 par grå och svart strl. 9 L.