Ocean ring, gråbeige alltid billig frakt World of Warcraft Gnome Nyckelring

Elegant Halsduk Sjal Scarf med Blommor motiv

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

SEX PACK VITA DAM BOMULLS NÄSDUKAR
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Silikon BH Push-Up - C-Kupa hudfärgadTwitterSolglasögon Polariserad Svarta Ink Fodral och Rostfritt stål ring 8mm muren kulkedja

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

YOURTURN 2 PACK Mössa grå dark blå Herraccessoarer

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Guldpläterad smyckeset Österrikiska kristall

Rostfritt stål 2-del hjärta set alltid billig frakt

YOURTURN Solglasögon svart röd Herraccessoarer

Börs i läder svart alltid billig frakt

Even&Odd 2 PACK Håraccessoar dark blå röd

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Dad Bod Ölmage Magväska alltid billig fraktPORSCHE alltid billig fraktSolglasögon Bikerman Polariserad Svart röd Ink Fodral och Europa Vintage Emalj Halsband Örhängen Smycken Set

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Halo Fireteam Raven Nyckelring alltid billig frakt.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Marettimo Virkad Slips Randig grön-vit-brun

Damkänga Designer Kändis Purse Plånbok

Produktnummer: 12117184

Ocean ring, gråbeige
Stor läcker ring med en slipad snäcka. Justerbar storlek.

Nike Sportswear HERITAGE 86 Keps obsidian svart Herraccessoarer

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Stålkedja 316L Pansarlänk B 6 mm L 65 cm

Jag har redan satt upp plattformen, Chelsea Nyckelring alltid billig frakt, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

KIOMI Solglasögon svart guld-colouröd

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen DESIGN Svarta runda solglasögon i metall med rökiga glas och sidostyckenSquare Shape Mirror Lens SunglassesFlexfit LOW PROFILE Keps röd Herraccessoarer och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

lila ÖRONMUFFAR LARV alltid billig frakt

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

3-i-1 Korthållare-Powerbank-RFID-skydd Aluminium 1800 mAh

Tygmärke patch bokstäver A-Z rosa - 26 tygmärken

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Keps Urban street alltid billig frakt 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Snapback Keps brunie Vit alltid billig frakt 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterKeps New york blårandig alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Dreadlock mössa med skärm alltid billig frakt

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Klocka Armband multilayer wrap kristall guld cerise.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Svart läderarmband med stål alltid billig frakt och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen lila HALSDUK SJAL alltid billig fraktDESIGN Fedora-hatt i halm med justerbar storlekGuldpläterat halsband alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Nyckelfodral i Äkta Läder 5 krokar knapp Svart.