Pieces PCSANDY CROSS BODY Axelremsväska castlerock Kjol i marinblått eller rött alltid billig frakt

Burton Menswear London MESSENGER WITH TOPHANDLE Portfölj svart Herraccessoarer

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Edblad Glow Heart Studs Steel Smycken
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Happy Plugs DELUXE Hörlurar champagneTwitterPappa Sweatshirt - Genuin värdens bästa pappa tröja och New Era STRETCH SNAP 9FIFTY Keps svart

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Retroklänning 50-tal Lindy, Röd alltid billig frakt

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Izabel Camille Imperial small Smycken

Vans OLD SKOOL BACKPACK Ryggsäck svart

Thomas Sabo Charm pendant unicorn Smycken

VidaXL Accessoarer till mörk kostym för män Hängslen & fluga Sva

Casall Foam roll medium Utrustning

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Lyle & Scott Pool Print Bucket Hat Mössor & kepsarPilgrim EARRINGS RUMI Örhänge rosaguld-colourödBälte från Tiger of Sweden DARIA Strl 85 och Pernille Corydon Mini Coin Ring Adjustable Smycken

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Ellesse EL VAME Gymväskor.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

RTS Fluga Klassisk alltid billig frakt

Moss Copenhagen LAURA BUMBAG Bältesväska rosa

ATLAS DESIGN TIE LINEN FLOWER Slipsar & Accessoarer

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Superdry YAKIMA Solglasögon navy rubberised Herraccessoarer

Jag har redan satt upp plattformen, RTS Slips Klassisk alltid billig frakt, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Alpha Industries Crew Carry Bag Gymväskor

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen New Balance 6076 kvinnor NB Pro ThongAgent.X Herrklocka - Elegance Series M14YOURTURN Ryggsäck grön Herraccessoarer och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Konjaksbrun axelremsväska i oxläder

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Plånbok Police Wings Slim Wallet

Pepe Jeans Rake Kemy alltid billig frakt

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Superdry Axelremsväska svart Herraccessoarer 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Edblad Me Necklace Steel Smycken 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterHappy Plugs WIRELESS II Hörlurar matte guld-colouröd och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Pernille Corydon Mini Coin Earchains Storlek 56 mm Smycken

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Slitstark Stor Ryggsäck med USB-port - Svart.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Scotch & Soda CLASSIC WIDE BELT Skärp mahogany Herraccessoarer och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Nejlikor 3-Delad Stor Plånbok alltid billig fraktSyster P Bring me luck bracelet guld SmyckenWood Wood Low profile cap Mössor & kepsar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Hot Shapers Bantningsbälte strl. XL HOB004.