Kvinnor lila Högklackat Dam Platåskor Seafolly SHADY LADY NEWPORT FEDORA Hatt vit

Himla Sunshine Napkin Kök

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Frank Dandy 2-Pack Zebra Boxer, svart vit
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Björn Borg 2-Pack Shorts - BB La Pineapple, svart BeautyTwitterDiesel Jack Lycra Briefs, svart alltid billig frakt och Resteröds Swimwear Original, Solid svart

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

24mm Klockarmband R.Elia - Grön - PANI i äkta italiensk läder

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

VidaXL Bröllopsväst set strl 48 paisley svart

Topshop CASSIE CROSSBODY Axelremsväska svart

J.CREW MONICA OVAL CHAIN Armband vit

Röd axelremsväska alltid billig frakt

Capri Leggings 3-Pack alltid billig frakt

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Dguldthy Perkins PADLOCK TOP HANDLE Handväska blåshUnisex hoodie - Bad bitches ride alltid billig fraktVeithdia Unisex Solglasögon, Aluminium båge, Polariserande, 6698 och Topshop MERCY TOTE Handväska clear

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Topshop CAPRICORN XBODY Axelremsväska cream.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

VidaXL Arbetsväst storlek L grå alltid billig frakt

Kaftan Lovis, Gul alltid billig frakt

ALDO OKEMAH Handväska light blå

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Adax Adax iPhone cover 7+8 Rasmine Mobil accessoarer

Jag har redan satt upp plattformen, Polo Ralph Lauren Svarta ribbade bomullsstrumpor i 3-pack med kontrasterande polospelare, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Kipling ESSYLA Axelremsväska active röd

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Stickad Fleece jacka Dam alltid billig fraktBrixton OATH SNAPBACK Keps heather grå HerraccessoarerJBL GO 2 Övrigt champagner Herraccessoarer och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Spiral Bags OG PLATINUM Ryggsäck bijoux Herraccessoarer

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Ryggsäck polyester Svart alltid billig frakt

Lauren Ralph Lauren Bennington II Leather Belt Skärp

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par SIKSILK REFLECTIVE BENT PEAK Keps svart Herraccessoarer 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Superdry PREMIUM GOODS CB TRUCKER CAP Mössor & hattar 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterElli WAVE Ringar guld och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Fröd Perry PLAIN WEBBING BELT Bälten

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger VidaXL Träningslinne Topp Junior gul 10 st.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Lexington Home Lexington Pillowcase Sovrum och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Pernille Corydon Small Multi Coin Stick SmyckenRostfritt stål Armband Titan Stål 19mmBud to rosa Big Dove Bracelet Smycken och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Maria svart Dogma Twirl Earring Smycken.