Peak Performance LIGHTBELTB Utrustning Unisex collegetröja - Brenda + Dylan

LYDC London Axelremsväska light blå

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Anna Field Shoppingväska svart 4001
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen SNÖ of Sweden Emilia chain brace s rosa SmyckenTwitterTiger of Sweden Slips ENCKELL alltid billig frakt och CHPO LIAM Solglasögon rosaguld-colouröd rosa

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Wood Wood LOW PROFILE Keps dusty blå Herraccessoarer

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Pernille Corydon Triple Coin Earsticks Storlek 9 mm Smycken

Eastpak DOGGY BAG CORE FärgS Bältesväska sunday grå

Transparent Väska - Genomskinlig Blå

Stor handväska, svart alltid billig frakt

ATLAS DESIGN SCARF SOLID Halsdukar & sjalar

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

 • Avanza Bank Holding
 • Castellum
 • Dedicare
 • ICA Gruppen
 • Knowit
 • Sweco B
 • Wihlborgs Fastigheter
 • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Dickies TROUT CREEK Mössa svart HerraccessoarerAUKING Ryggsäck - Flera färger alltid billig fraktCasual skor i vit färg alltid billig frakt och Tankini bikini linne svart alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Pilgrim CAPRICORN Halsband guld-colouröd.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

SNÖ of Sweden FREYA Örhänge guld-colouröd

Jeans från Tiger of Sweden BLADE Strl W26 L30

Mer produktinformation
 • 100% polyamid
 • Perfekt för löpning
 • Justerbart midjeband
 • Tiger of Sweden Bälte KYLE Strl 85

  I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

  Ted Baker ZACKS Plånbok svart Herraccessoarer

  Jag har redan satt upp plattformen, Tiger of Sweden Slips COLLIN alltid billig frakt, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

  investd.se

  Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

  Blå Peplum klänning alltid billig frakt

  Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

  Ska bli så kul!

  /Framtidsfeministen Laurel Polo svart alltid billig fraktPilgrim VIRGO Halsband guld-colourödElli ANKER Armband silver och Facebook

  Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Armband - Krona och Guldfärgade Pärlor

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Prismaglasögon för 90º Vågrätt Syn från InnovaGoods

Spiral Bags CHELSEA Ryggsäck rosa

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Unisex hoodie - You make my heart smile 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en VidaXL Vattentätt 2-delat regnställ med luva grön XL 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterTopshop MERCY TOTE Handväska brun och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

VidaXL Skyddssko Höga Svart Storlek 45 Läder

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Edblad Monaco Earrings small Smycken.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Lyxig Klockbox Klocklåda för 10 Klockor och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen VILA Dottie Omlottblås alltid billig fraktEastpak BUNDEL INTO THE OUT Bältesväska into camo HerraccessoarerAxelremsväska för herr, detaljer i äkta läder - BLÅ och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det DAY Birger et Mikkelsen DAY GWENETH Shoppingväska cloud grå.