Guld Kejsarlänk armband i rostfritt stål med 18k guldplätering Axelremsväska i skinnimitation svart

Woherrar Shoulder Bag alltid billig frakt

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Pilgrim SCORPIO 24 10 22 11 Smycken
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Nike Sportswear HERITAGE Ryggsäck cinder orangeTwitterFashion Tote Handbag alltid billig frakt och YOURTURN Ryggsäck multicolouröd Herraccessoarer

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Ted Baker CAFFARA BOW WASHBAG Necessär rosaguld

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Puma Hurricane Fs 2 352717-02 alltid billig frakt

Unisex collegetröja - Mustasch alltid billig frakt

Syster P SNAP EARRINGS TRIPLE STAR PLAIN guld Smycken

Rodenstock Solglasögon R3183 C alltid billig frakt

Diesel B-DART Skärp svart Herraccessoarer

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen New Era NBA TRUCKER Keps blå vit HerraccessoarerSNÖ of Sweden Blizz chain brace SmyckenUnisex collegetröja - GRL PWR alltid billig frakt och Vita och Svarta Leggings med Guldtryck

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det SNÖ of Sweden Emilia chain brace s rosa Smycken.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Lift heavy guld halsband alltid billig frakt

S.Oliver CITY BAG Axelremsväska shark grå

Produktnummer: 8931269

Jätteläckert armband kejsarlänk / kungslänk i rostfritt stål med 18k guldplätering av hög kvalitet.
Allergivänlig och extremt hållbar.
Tjock/Bredd: 8mm
Längd: 18-22 cm

Jeans från Tiger of Sweden KELLY Strl W27 L32

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

SNÖ of Sweden Belize round pendant set s clear

Jag har redan satt upp plattformen, Edblad Thassos Studs guld Smycken, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Marc O'Polo BELT O BUCKLE Skärp strong scarlet

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen SNÖ of Sweden BIRGIT PENDANT EAR Örhänge grönUS Polo Assn Ladies Polo alltid billig fraktBikini rosa alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Jeans från Tiger of Sweden SLIGHT Strl W24 L32

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Seafolly SHADY LADY NEWPORT FEDORA Hatt indigo

Syster P SNAP EARRINGS TRIPLE STAR PLAIN silver Smycken

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Diesel 3-Pack, Damien, grå Navy svart 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Björn Borg Sheldon Shorts, Simply grön 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterBjörn Borg Sheldon Shorts, Insignia blå och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Royal RepubliQ Capital Belt Bälten

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger VidaXL Loafers herr storlek 43 konstläder brun.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av DESIGN Guldfärgad armbandsklocka med romerska siffror och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Adidas Originals CLASSIC Ryggsäck svart vitSuperdry VARSITY TRIPLE Keps svart HerraccessoarerBruna kängor i äkta ko skinn alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Happy Plugs IN-EAR UNIK EDITION Hörlurar rosa marble Herraccessoarer.