SNÖ of Sweden Caroline chain brace s clear Smycken Adidas Originals Samstag Vit keps

New Era CLEAN TRUCKER NEYYAN Mössor & kepsar

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Tre dragkedja grabbag kvinna väska
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Marimekko Home ONNI CUSHION COVER VardagsrumTwitterTectake Klocklåda inkl. nyckel 10 kuddar vit och Dam Luxury Tote Shoulder Handväska

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Edc by Esprit ROLLER Skärp rust brun Herraccessoarer

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Superdry Keps dark grå

Fritzi aus Preußen HEIDE CARIBOU Plånbok svart

Axelremsväskan i äkta koskinn K006

skor i leopard mönster med 5 cm höga sulor

RFID Plånbok med många fack alltid billig frakt

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

 • Avanza Bank Holding
 • Castellum
 • Dedicare
 • ICA Gruppen
 • Knowit
 • Sweco B
 • Wihlborgs Fastigheter
 • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen ORIGINAL LZ Waist Trainer, 25 skenor, svart beigeBrun Hälsporre innetofflor tryckavlast... (Storlek S)ATLAS DESIGN HANKY GEO Slipsar & Accessoarer och Vero Moda VMSALLY CROSS OVER BAG Handväska svart

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Sportryggsäck nylon - Flera färger.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Unisex collegetröja - Peace alltid billig frakt

Bola Ring guld alltid billig frakt

Mer produktinformation
 • Glas, silver plated mässing
 • Stilfull och elegant design
 • Styla din outfit med denna eleganta design.
 • LUX KVINNA HANDVÄSKOR alltid billig frakt

  I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

  Design Letters Carafe Vardagsrum

  Jag har redan satt upp plattformen, Tiger of Sweden Slips MARCIANO alltid billig frakt, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

  investd.se

  Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

  Vatten häst med axelrem - Messenger Bag

  Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

  Ska bli så kul!

  /Framtidsfeministen Edblad Eternity studs SmyckenLiebeskind Berlin NATURE Skärp rosa  högklackat plattform fest domstol skor och Facebook

  Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Lacoste BELT Skärp grön

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Tiger of Sweden Slips GAMBOGI alltid billig frakt

Trådlös blåtooth Stickad Mössa - Varm rosa

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Nike Sportswear AIR Ryggsäck medium olive svart 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Superdry Mössa grön Herraccessoarer 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterRyggsäck krok - Flera färger alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Lee Cooper GCW16-1390 LCW-19-530-054

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Söt väska grepp tote Handväska alltid billig frakt.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Ta tag i axeln   Handväska alltid billig frakt och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen VidaXL Regnställ med Huva Herrar Tvådelat Marinblå XLBjörn Borg 2-Pack Shorts - NOOS Solids, svartNya lador Vit Satin Court Skor alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det VidaXL Vattentätt 2-delat regnställ med luva grön L.