T-shirt - Äta Sova Baka - HERR alltid billig frakt 4 Pack Högstaberg Boxer Shorts -Kalsonger

Carhartt WIP ORBIT BELT Skärp svart

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Multi-Färg bikini Hawaii alltid billig frakt
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Tangatrosa Deluxe med Spets - GrönTwitter4 Pack Högstaberg Boxer Shorts-Kalsonger och New Look KOS ROUND WEAVE Axelremsväska mid blå

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

YOURTURN Weekendbag grå cognac Herraccessoarer

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Kärleksarmband - Parsmycken - His Beauty Her Beast

Dam SVART LEOPARD Metal Stud Spike Platform Wedge Punk skor

Bikini Amerika alltid billig frakt

Rostfritt stål halsband + armband Set 8,3mm

Gripsholm BATH TOWEL COTTON LINEN Badrum

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen VidaXL Tröja herr rund hals marinblå LVidaXL Tröja herr rund krage grå LVidaXL Tröja med dragkedja herr grå XL och Bohem Väska Clutch - Unik handgjord Guld

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Marimekko Home ONNI CUSHION COVER Vardagsrum.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Barrington röd plånbok med många fack i äkta miljöanpassat skinn

Thomas Sabo hinged hoops classic Smycken

Produktnummer: 16486324

T-shirt i mycket hög kvalitet.
Material: 100% bomull

Storlekstabell (cm):
S - Bredd 46 Längd 71
M - Bredd 51 Längd 74
L - Bredd 56 Längd 76
XL - Bredd 61 Längd 79
2XL - Bredd 66 Längd 81
3XL - Bredd 71 Längd 84
4XL - Bredd 76 Längd 86
5XL - Bredd 81 Längd 89

SNÖ of Sweden Birgit long ear g clear Smycken

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Axelremsväska skinnimitation - Svart

Jag har redan satt upp plattformen, VILA COWLNECK KNIT Rooibos Tea alltid billig frakt, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Reebok Fulgere Slide alltid billig frakt

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Tiger of Sweden Slips SAMUELL alltid billig fraktVäska handväska alltid billig fraktStor ryggsäcken i slitstark tyg, modell 6836-2018, 34x51x16 cm och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Elli TASSEL BOHO ORNAMENT FESTIVAL Örhänge blå

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Handväskan i grå LAMM2019, 33x26x15 cm

Armband med bett från Odelberg & Malmqvist

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Unisex collegetröja - The flirt alltid billig frakt 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en SNÖ of Sweden Lily ring L s clear Smycken 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterSlips från Tiger of Sweden KAARLO och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Omvänt paraply med omvänd stängning - blå

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Shining bright halsband alltid billig frakt.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Becksöndergaard HAIRBAND GLITTERY Håraccessoar limelight och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Selected Homme Slips dark navy HerraccessoarerReclaimed Vintage Vintageinspirerat set med guldringar med halvädelstenar Endast hosDammodell tygväska alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Woherrar Style Faux Leather Polished Metal Shoulder Handbag.