Shopkins - Chef Club S6 - Sparkle clean Washer STIGA - Pingisbord Mini

LEGO Star Wars - Snoke's Throne Room 75216

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

STIGA - Snowrocket 118 Fishtail
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Intex - Jättestor uppblåsbar enhörning att flyta påTwitterRätt Start Badleksaker Fiskar 5-pack och Nerf Nitro - Foam Car 3-pack

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Playgro - Curly Critter Mouse

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Shopkins - Serie 4 - Food Mix - Cupcake Queen Café

MaMaMeMo - Forest Friends - Ringspel och kulspel

Puppy Surprise - Polly och her puppies

Vattengevär med flaska 45 cm

Rapid Speed - Mega lastbil 60 cm med 9st F1 bilar - Svart

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen AMO Toys - Såpbubbelpistol med ljud & ljusSTIGA - Boll Ultimate Beach strl 4AquaPlay - Bo och Wilma blister card och Sport och lekset 13 delar

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det KidZZfarm Hoppkossa Bella (Mint).
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Trunki Resväska (Tipu Tiger)

Babblarna - Doddo Handdocka

Play-Doh Shape & Learn - Textures And Tools

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Hama - Midi - Pärlor i tub 7000 st röd

Jag har redan satt upp plattformen, KidZZfarm Hoppkossa Bella (Grå), och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Babblarna - Vagnhänge (Doddo)

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Bestway - Simglasögon 3-6 år grönPUKY - Stödhjul till 16 Z6 och 18 Z8Didak - Badmadrass 185x132 cm - Kaktus och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Shopkins - Chef Club S6 8+4-pack - Juicy Smoothie

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

BRIO - Raka skenor

JaBaDaBaDo - Dragleksak tåg med klossar rosa

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Cars 3 - Change & Race Blixten McQueen 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Tukan - Pysselbok med klistermärken -Enhörningar 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterPlaymobil Country - Ponnyhästridning med mamma 6950 och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

JaBaDaBaDo - Musikmobil elefant rosa

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger BRIO - 33705 Mitt första batterilok.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Kärnan - Disney Frozen - Extra stor Målarbok och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Vampirina - Ghoul Girl DollSylvanian Families - Familjen BondkattBaby Born - Kalla dagar Deluxe och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Kapla Byggstavar 40 st i färg (Mörkblå).