Diesel gula trunks med skelettmönster och logga Edc by Esprit Maxiklänning - navy Vackra billiga damkläder

Collection Klänning Sienna - Blå - Dam

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Edc by Esprit NEW TEE - blås - navy Vackra billiga damkläder
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Edc by Esprit PLAY - Shorts - beige Vackra billiga damkläderTwitterEdc by Esprit PLAY BERMUDA - Shorts - svart Vackra billiga damkläder och Edc by Esprit PLAY PANTS - Tygbyxor - grå blå Vackra billiga damkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Collection Leggings Hania - Svart - Dam

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Collection Maxiklänning Gemini - Grön - Dam

Edc by Esprit T-shirt med print - vit Vackra billiga damkläder

Collection Nattlinne Svea - Grå - Dam

Egtved TWIN FACE PLAIN SOCKLET C WOOL Strumpor

Collection Push up-bh - Grå - Dam

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Element Svart t-shirt med bröda ränderEllesse Avico Marinblå träningsbyxor med revär del av setEllesse Jet Svart linne med rand och Ellesse Nasello Svarta badshorts med midjeband i flera lager

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Ellesse Ricadi Gröna blommiga badshorts.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Ellesse MERA - Långärmad tröja - svart Vackra billiga damkläder

Collection Shorts Emmy - Brun - Dam

Collection Sport-bh Disa - Svart - Dam

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Collection Strumpor, 4-pack i ekologisk bomull - Vit - Dam

Jag har redan satt upp plattformen, Ellesse Tall Fede Svart t-shirt, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Collection Topp Anna 3 4-ärm - Grå - Dam

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Elomi Bygel-bh Matilda UW Plunge Bra - Svart - DamEmme Longline blazer i tweedEmporio Armani 3-pack svarta trunks med EVA-logga och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Collection Topp Justine - orange - Dam

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Esprit Bikini-bh Bahia Bandeau - Grön - Dam

Collection Topp Wendelin - Svart - Dam

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par 4505 Svarta löparshorts i snabbtorkande material med rundad nederkant 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Collection Ankelsockar skor 3-pack - Grå - Dam 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterCollection Badrock Sadie - Svart - Dam och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Collection Tröja Tara - Gul - Dam

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Collection blås Naima - Röd - Dam.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Collection blås Uma - orange - Dam och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Collection Boyfriendbyxa Mira - Vit - DamCollection Byxa Celine - Blå - DamCollection Byxor Edna Slit Superstretch - Svart - Dam och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Collection Byxor Pimm Slit - Svart - Dam.