Le Creuset Signature Gryta Rund 5.3 L Ocean - kastruller & grytor Zassenhaus Mortel Förvaringsburk Med Trälock 2-delar Svart

Hackman All Steel+ Gryta 2.5 L - kastruller & grytor

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Pillivuyt Pajform Rund Vit 21 cm - ugnsformar
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Nordic Sense Saltskål D 6.5 cm Vit Övriga varumärkenTwitterIittala Skål Kastehelmi 1 4 l Klar - fat & serveringsskålar och Fiskars Essential Knivset 2-delar Svart - köksknivar

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Outset Refill för Grillborste 2-pack - grilltillbehör

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Kähler Hammershöi Kanna 50 cl Grå - termosar kannor & karaffer

Iittala Mariskål Höjd 15.5 cm Regn - tallrikar & skålar

Le Creuset Pepparkvarn Höjd 21 cm Cerise - kryddkvarnar

Maku Zirconia Kniv 24 cm Keramisk Svart (svart) - köksknivar

Patisse Multiring 7x3 5 cm - julbak

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen WMF Aroma Master Kaffemaskin Filterkaraff - kaffe & teberödningPotteryJo Daisy Kanna 1.8 L Turkos - termosar kannor & karafferFiskars Hackman Hard Face Pannkakspanna 22 cm - stekkärl och Villeroy & Boch Artesano Original Pizzatallrik Dia 32 cm Vit

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Zwilling Pro Wood Santoku Japansk kockkniv 18 cm olivslipning Trä.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Rörstrand Swedish Grace Skål 2-pack 30 cl Porslin Ros (rosa)

Holmegaard Scala Förvaringsburk 0.2 L Klar - köksförvaring

Denby Studio Craft Skål Large Natur - tallrikar & skålar

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Magimix Power 11628SK Blender 1.8 L Svart (svart) - mixer & blender

Jag har redan satt upp plattformen, Witt Vintage Brödrost 2-skivor Vit (hvit) - brödrostar, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Severin Mjölkskummare induktion 50 cl Svart (svart) - kaffe & teberödning

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Rice Serveringsfat Rektangulär Palmer (multi) - fat & serveringsskålarFiskars Inspiration Y-formad Grönsaksskalare Saffran - köksrödskapEva Solo Nordic Kitchen Skål 1.2 L Svart - tallrikar & skålar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Vacuvin Drinkpinnar Med Recept 6-pack Multi - bar & vintillbehör

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Fiskars Hard Face Plättpanna 24 cm - kastruller & grytor

Guzzini Vintage Brödkorg Fyrkantig 24x24 cm Grå - köksförvaring

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Stelton Termoskanna Emma Te 1 L Grå - termosar kannor & karaffer 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Orrefors Difference Rich Vinglas 65 cl Klar (klar) - glas 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterGerbera Toscana Gratängform 38x26 cm Keramik lila (lilla) och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Finlayson Handduk Stinky 100% bomull 30 x 50 cm Blågrön

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Dulton Köksvåg 15 cm Röd (rød) - köksvågar.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Lion Sabatier Ideal Knivset 2 delar - köksknivar och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Senso Kitchen Burk Frukostflingor Metall 19x18x15.5cm VitVilleroy & Boch Clever Baking Pajform 2-pack Dia 13 cm VitOstbräda Bamboo - övriga kökstillbehör och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Wüsthof Classic Ikon Santokukniv 14 cm Svart - köksknivar.