Ten Points Pandora 123001 Natural beige Skor Online Vagabond Eliza Ash grå bruna Skor Online

Wonders Velvet svart svart bruna Skor Online

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Vagabond Erin 4532 001 20 svart svarta Skor Online
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Vagabond Frances 4406 004 39 Bordo bruna Skor OnlineTwitterVagabond Funk 4190 001 34 dk brun bruna Skor Online och Vagabond Grace 4228 150 14 Stone bruna Skor Online

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Wrangler Icon Low grå gråa Skor Online

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Xti 27725 brun bruna Skor Online

Vagabond Katlin svart svarta Skor Online

Xti 32035 Teja röda Skor Online

Vagabond Kenova 4441 601 20 svart svarta Skor Online

Xti 46590 svart gråa Skor Online

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Vagabond Lea 4138 201 20 svart gråa Skor OnlineVagabond Linhope 4170 140 07 Sand bruna Skor OnlineVagabond Lynnwood 4069 205 25 brun bruna Skor Online och Vagabond Marja 4213 501 20 svart gråa Skor Online

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Vagabond Mila 4016 188 20 svart svarta Skor Online.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Vagabond Yarin 3919 140 07 Sand beige Skor Online

Xti 48943 Jeans bruna Skor Online

Kurt Geiger London AURA Sandaler

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Kurt Geiger London RICKY Sandaler

Jag har redan satt upp plattformen, Vagabond Zoe 4426 040 67 Indigo gråa Skor Online, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Lacoste Chaymon Svarta skor i läder

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Vans Authentic (Tie Dye) rosa lila rosa Skor OnlineVans Classic Slip On (Strawberries) True vit rosa Skor OnlineVans Iso 1.5 (Native) svart Antique svarta Skor Online och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Lacoste skor CARNABYEVO11911USSFA skor

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Vans Ua Slip on 59 (flannel) svart bruna Skor Online

Lacoste skor Eyyla 118 1 rosa Dam

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Vero Moda Stella Leather skor Asphalt gråa Skor Online 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Vibram Fivefingers V Alpha svart svarta Skor Online 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterViking Anchor Lavender coral lila Skor Online och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Lazamani Sandaler biscuit Mode Dam skor

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Viking Rim Mid junior svart vit svarta Skor Online.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Viking Skavl II GTX lila Lavender lila Skor Online och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Viking Thrill Plum Dark rosa lila Skor OnlineViking Veme Vel GTX svart röd svarta Skor OnlineVincent Dante Dark rosa gråa Skor Online och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det WeSC blåcher svart svarta Skor Online.