Skogstraktor  LEGO City Great Vehicles (60181)  Lego - lego & duplo Bashful Unicorn Jellycat - gosedjur

Som hon drack kvinnor alkohol och frigörelse - Jenny Damberg Lisa Wiklund - böcker (9789173894982) Bokhandel

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Snow Flyer Åkmatta Junior Röd Stiga - uteleksaker & sportleksaker
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Carnotaurus gyrosfärflykt LEGO Jurassic World (75929) LegoTwitterSkinande kristallpalats Playmobil Magic (9469) - playmobil och Garageset Byggare Bob - leksaksbilar & fordon

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Bleak House - Charles Dickens - böcker (9781731701084) Bokhandel

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

SIGNERAD Förälskelsen - Hannah Widell Amanda Schulman - böcker (9780777772799) Bokhandel

Teset 26 delar Elena från Avalor Jakks Pacific Disney

Paradise Lost - John Milton - böcker (9781598189353) Bokhandel

Mimmi med roliga ljud Mimmi Pigg Mickey & The Roadster Racers Musse & Mimmi Pigg

Carrie - Stephen King - böcker (9781984898104) Bokhandel

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen UV-sko svart Swimpy - badkläder & uv-kläderKa-Pow Bumpers Intex - uteleksaker & sportleksakerDreamtopia Sweetville Slott Barbie - dockor & tillbehör och Radiostyrd bil Landrover Defender 1 16 Nikko - interaktiva leksaker

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det R C bil Sandstorm 1 14 Röd Summertime - interaktiva leksaker.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Sengångare Schleich - figurer & miniatyrer

Zen Mind Beginner's Mind Informal Talks on Zen Meditation and Practice - Shunryu Suzuki Trudy Dixon Huston Smith - böcker (9781590308493) Bokhandel

Tre män i en båt - Jerome K. Jerome - böcker (9789177016359) Bokhandel

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Norra Tyskland EasyMap Skala 1 500.000 - - böcker (9789113083414) Bokhandel

Jag har redan satt upp plattformen, Radiostyrd Transformerare Bil & Robot Grå Summertime, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Hur läkare tänker - Jerome Groopman - böcker (9789171732996) Bokhandel

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen City Service Fleet Utility Truck Nikko - leksaksbilar & fordonJessie beige stor Teddykompaniet - gosedjurUV-keps Rhodos Svart Lindberg - badkläder & uv-kläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

As Many Reps As Possible - Jason Khalipa - böcker (9781684019816) Bokhandel

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Lok med app-styrning Brio Träjärnväg (33863) - leksaksbilar & fordon

The 8th Habit From Effectiveness to Greatness - Stephen R. Covey - böcker (9781511335430) Bokhandel

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Explore Friendship Express Train My Little Pony - figurer & miniatyrer 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Hoppboll Disney Frozen - uteleksaker & sportleksaker 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterLastbilset i trä Melissa & Doug - leksaksbilar & fordon och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Liv - Mikaela Bley - pocket (9789175037554) Bokhandel

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Real As Can Be Baby Baby Alive - dockor & tillbehör.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Trädhus Sylvanian Families - dockskåp & tillbehör och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Epidemiology An Introduction - Kenneth J. rödhman - böcker (9780199754557) BokhandelHacking Darwin - Jamie Metzl - böcker (9781492670094) BokhandelVård och omsorg vid demenssjukdomar - Margareta Skog - böcker (9789152319666) Bokhandel och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det 99 hacks från massproducerat till genuin inrödning - Monica Karlstein - böcker (9789113093031) Bokhandel.