Tretorn M'S METRO 2.0 Ytterkläder Whyröd YANI LONG Ytterkläder

Anna Field Stickad klänning - svart Vackra billiga damkläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Wiki Hot pant Badkläder
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Wiki Multifunction Bamboo beach dress BadkläderTwitterWiki Swim Panty Badkläder och Wiki Swimsuit Isabella Classic Badkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Armani Exchange Sweatshirt - heather grå Vackra billiga damkläder

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

ASICS SHORT PRINT - Träningsshorts - indigo Vackra billiga damkläder

Won Hundröd Caleb AOP Ögrönlar

BACK B short trench Kjolar

Won Hundröd DEAN NEW A STAY svart Jeans

Banana Republic WIDE CREW - Stickad tröja - svart Vackra billiga damkläder

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Won Hundröd GAVIN ÖgrönlarWon Hundröd Marilyn A Light Favourite blå JeansWon Hundröd Pearl Ice blå Jeans och Won Hundröd Troy Print Ögrönlar

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Wood Wood Cabazon jacket Ytterkläder.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Wrangler SPORTS TEE Ögrönlar

Baum und Pferdgarten CYRILA - A-linjekjol - brun beige Vackra billiga damkläder

Baum und Pferdgarten MILENA Ögrönlar

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Benetton BOATNECK OStorlek STRIPED - Stickad tröja - navy Vackra billiga damkläder

Jag har redan satt upp plattformen, YAS Tall YASSARITA NECK TEE - T-shirt - bas - bossa nova Vackra billiga damkläder, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Betty Barclay Pants Classic 1 1 Length Byxor

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen YAS YASCLADY SPRING CROPPED PANT - Tygbyxor - dark sapphire Vackra billiga damkläderYAS YASOAHU SWIMSUIT BadkläderYogasearcher AVIDYA - Tights - vit Vackra billiga damkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Björn Borg TALA TANK - Funktionströja - insignia blå Vackra billiga damkläder

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Zoe Karssen ZKRSSN Sweatpants

Boss Athleisure Wear Pearödech Ögrönlar

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par DESIGN Svart jeanskjol med hög midja 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en DESIGN Bikini av återvunnet material med snurrad knut framtill för dig med fylligare byst 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterDESIGN Plus Vinröd smoking med vår smalaste passform och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Boss Casual Wear Ihelena Ögrönlar

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger 2NDDAY 2ND Vivienne Ytterkläder.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av 3.1 Phillip Lim PLEATED VNECK TANK W GATHEröd DETAILS Ögrönlar och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen 8848 Altitude Sienna W Jacket YtterkläderAdidas 4KRFT Sho Ul Li ShortsAdidas M ID Kn Bomber Ögrönlar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Adidas Originals COZY PANT Joggingbyxor.