Soyaconcept SC NAIA Ögrönlar Tiger of Sweden CABITA Klänningar

Wood Wood Rae jeans Jeans

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Tiger of Sweden CEMPSEY Ytterkläder
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Tiger of Sweden DAFNE KlänningarTwitterTiger of Sweden EMERLY Klänningar och Tiger of Sweden FITZROY 3 Ytterkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Wrangler LS 1PKT BUTTON DOWN Ögrönlar

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

YAS Skjorta - adobe rosa Vackra billiga damkläder

Tiger of Sweden Jeans SPIN Ögrönlar

YAS YASSTRILLA WIDE PANT Byxor

Tiger of Sweden Jeans ZAC Ögrönlar

Essentials Kofta - dark blå Vackra billiga damkläder

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

 • Avanza Bank Holding
 • Castellum
 • Dedicare
 • ICA Gruppen
 • Knowit
 • Sweco B
 • Wihlborgs Fastigheter
 • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Tiger of Sweden KNOPP YtterkläderTiger of Sweden LOANELLA ByxorTiger of Sweden NAKKA Ögrönlar och Tiger of Sweden NOUR Byxor

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Tiger of Sweden SEANESSA Byxor.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Triumph BEAUTY FULL DARLING - Bygel-bh - sterling blå Vackra billiga damkläder

Essentials Stickad tröja - sand Vackra billiga damkläder

Mer produktinformation
 • 50% bomull, 33% viskos, 12% metall, 5% elastan
 • Maskintvätt i högst 30 ˚C i program för skonsam tvätt. Halvfull maskin med kort centrifugering rekommenderas
 • Framlängd: 64 cm
 • Baklängd: 64 cm
 • Zizzi MMADIA, L S, SWEAT Ögrönlar

  I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

  Zizzi XATIGER, S S, BLOUSE Ögrönlar

  Jag har redan satt upp plattformen, Triumph Floral Cascades Midi 02 Badkläder, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

  investd.se

  Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

  Zoe Karssen YOU'LL DO Ögrönlar

  Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

  Ska bli så kul!

  /Framtidsfeministen Triumph SEXY SPOTLIGHT - Bygel-bh - coral Vackra billiga damkläderTWINTIP Baddräkt - vit Vackra billiga damkläderTWINTIP Stickad klänning - dark grön Vackra billiga damkläder och Facebook

  Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

vit Abstrakt mönstrat set i tung krinklad bomull

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

VANS FUNNIER TIMES SWEATPANT Sweatpants

2nd One Nicole 893 Crop Jeans Jeans

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Vero Moda Curve VMHOT SEVEN SLIT KNICKER - Jeansshorts - bright vit Vackra billiga damkläder 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Vero Moda VMAVA PLAIN TOP EMBROIDERY - T-shirt - bas - light grå melange Vackra billiga damkläder 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterVero Moda VMCHACHA O NECK - Stickad tröja - high rise snow vit melange Vackra billiga damkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

2NDDAY 2ND Sheer Ögrönlar

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Vila VILAIA - blås - svart Vackra billiga damkläder.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Vila VILUKKI - Shorts - snow vit Vackra billiga damkläder och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Vila VINEMA ZEENA HW MIDI SKIRT RP KjolarVila VISALUTE 3 4 SLEEVE DRESS KlänningarVila VIvit WAIST DRESS - Skjortklänning - snow vit Vackra billiga damkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det lilaa by Mango SELLER - Vinterjacka - blå Vackra billiga damkläder.