Notes du Nord Kaisa Swimsuit Badkläder ONLY & SONS T-shirt onsPhil Drop Shoulder Washed Tee N 2375 - Grå - Herr

Even&Odd Linne - grön beige Vackra billiga damkläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

ONLY A-linjekjol - gul Vackra billiga damkläder
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Only Bikerjacka onlAva Faux Leather Biker - Gul - DamTwitterONLY Blazer - dark blå Vackra billiga damkläder och ONLY blås - offvit Vackra billiga damkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Even&Odd Petite Vardagsklänning - light grå melange Vackra billiga damkläder

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Even&Odd Stickad klänning - vit röd Vackra billiga damkläder

Only Carmakoma blås carBloomy 3 4 Pleplum Blouse - rosa - Dam

Even&Odd Tygbyxor - sand Vackra billiga damkläder

ONLY Carmakoma CARDIDDE 2 4 - T-shirt med print - high risk röd Vackra billiga damkläder

Falke CEREMONIAL - Overkneestrumpor - svart Vackra billiga damkläder

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

 • Avanza Bank Holding
 • Castellum
 • Dedicare
 • ICA Gruppen
 • Knowit
 • Sweco B
 • Wihlborgs Fastigheter
 • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen ONLY Carmakoma CARNUT - Tunika - svart vit Vackra billiga damkläderONLY Carmakoma CURVY BALLON - Långärmad tröja - gul Vackra billiga damkläderONLY Carmakoma Långärmad tröja - svart Vackra billiga damkläder och Only Carmakoma Spetsklänning carSamant 3 4 Lace Dress - Natur - Dam

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Only Carmakoma Topp carGrapy SS - Svart - Dam.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Only Klänning onlMay S S Dress - Vit - Dam

Falke SEIDENGLATT - Strumpbyxor - marine Vackra billiga damkläder

Mer produktinformation
 • 85% polyester 15% spandex
 • Perfekt för sommarsäsongen
 • Klassisk design med en modern twist
 • Maskintvätt i högst 30 ˚C i program för skonsam tvätt. Halvfull maskin med kort centrifugering rekommenderas
 • Tillverkat i Danmark
 • Fall Winter Spring Summer Oline Ögrönlar

  I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

  Farah Aldfield Blå ankellånga byxor med extra smal passform

  Jag har redan satt upp plattformen, ONLY Kort kappa rock - beige Vackra billiga damkläder, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

  investd.se

  Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

  Farah Brewer Blå kortärmad oxfordskjorta med smal passform

  Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

  Ska bli så kul!

  /Framtidsfeministen ONLY LOCKERER - Stickad tröja - night sky Vackra billiga damkläderOnly Maxiklänning onlCenta Nova Strap Maxi Dress - Svart - DamONLY ONLAIYA - Stickad tröja - kalamata Vackra billiga damkläder och Facebook

  Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Fashionkilla Utsvängda byxor i petite

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Esprit BROOME - Push up-bh - happy navy Vackra billiga damkläder

Fila Roland Grön sweatshirt med dragkedja och färgblock

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Esprit CARDIGN - Kofta - navy Vackra billiga damkläder 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Esprit Collection BUTTON CARDI - Kofta - light rosa Vackra billiga damkläder 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterEsprit Collection METAL GLASP - T-shirt med print - navy Vackra billiga damkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Fila Tall CLASSIC LOGO TEE - T-shirt med print - light gey melange Vackra billiga damkläder

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Esprit KNOT TANK - Linne - svart Vackra billiga damkläder.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Esprit LONG CARDI - Kofta - medium grå Vackra billiga damkläder och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Esprit NEW FLUID - blås - off vit Vackra billiga damkläderEsprit Randig kortärmad skjorta - Blå - HerrEsprit Skjorta i bomull-linnemix - Blå - Herr och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Esprit STRIPED - Långärmad tröja - gul Vackra billiga damkläder.