Nike Performance STUDIO WRAP - Sweatshirt - dusty peach Vackra billiga damkläder Object Topp objBay S S Urban Top - Svart - Dam

Esprit Innejacka Parka Jacket - Blå - Dam

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Object Topp objSol Urban S S Top - Blå - Dam
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Object T-shirt med print - light grå melange Vackra billiga damkläderTwitterObject Vardagsklänning - dark blå Vackra billiga damkläder och ODD MOLLY adagio top Ögrönlar

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Esprit Kavaj Checked Blazer - Vit - Dam

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Esprit Klänning med struktur - Svart - Dam

Odd Molly blås Unsilent Night Blouse - Blå - Dam

Esprit LISMORE HIPSTER - Briefs - happy navy Vackra billiga damkläder

Odd Molly Byxor Cherish Pant - rosa - Dam

Esprit Pants Wideleg - Blå - Dam

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Odd Molly Cardigan Canna - Multi - DamOdd Molly Cardigan Soft Pursuit - Gul - DamODD MOLLY deep groove garden blouse Ögrönlar och ODD MOLLY forever my always dress Klänningar

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Odd Molly Hipsters Rise Above Hotpants - Vit - Dam.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

ODD MOLLY my greatest adventure dress Klänningar

Esprit Shorts med skärp - Vit - Herr

Esprit STRIPED - Långärmad tröja - dusty grön Vackra billiga damkläder

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Esprit Topp New Drape Blouse - Röd - Dam

Jag har redan satt upp plattformen, Odd Molly Polotröja Concert - Blå - Dam, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Esprit T-shirt med button down-krage - Blå - Herr

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Odd Molly Shorts Sprinter - rosa - DamOdd Molly Strandklänning Rainbow Blossom Beach Poncho - Svart - DamODD MOLLY swing loose skirt Kjolar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Evans DOUBLE LAYER CAMI - blås - khaki Vackra billiga damkläder

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Only & Sons Huvtröja med svart huva

Even&Odd Baddräkt - röd Vackra billiga damkläder

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Only & Sons Rutig doppfärgad skjorta med smal passform 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Only & Sons Vit oxfordskjorta med kort ärm 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterONLY & SONS Rock onsMax Wool Trench Coat EXP - Svart - Herr och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Even&Odd Långärmad tröja - rust Vackra billiga damkläder

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger ONLY HOSE - Tygbyxor - röd Vackra billiga damkläder.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Only Kavaj onlNew Runa Spring Blazer - Natur - Dam och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Only Klänning onlShira Lace Dress - rosa - DamONLY LORCA - Parkas - röd Vackra billiga damkläderONLY OBERTEIL OHNE ÄRMEL PRINT - blås - high risk röd Vackra billiga damkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det ONLY ONLBALI O-NECK - T-shirt med print - cloud dancer yolk gul Vackra billiga damkläder.