Gossard SUPERBOOST THONG - String - nude Vackra billiga damkläder Hunkemöller CARLEY - Push up-bh - nine iron Vackra billiga damkläder

Jack & Jones Tröja jcoHeat Knit Crew Neck - Svart - Herr

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Hunkemöller Davu pd BH ar
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Hunkemöller guld Stripe Goddess Regular Ri TrosorTwitterHunkemöller Juliet brazilian r Trosor och Hunkemöller Maxine brazilian sh r Trosor

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Jack & Jones Tröja Union - Blå - Herr

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Jack & Jones T-shirt jorArt Brook Tee SS Crew Neck - Vit - Herr

Hunkydory blås Satin Star Top - Svart - Dam

Jack & Jones T-shirt jorVoyage Tee SS - Grå - Herr

Hunkydory Jumper Isabelle Knit - Grå - Dam

Jack Wills Holcombe Sweatshirt med raglanärmar och logga

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Hunkydory Skjorta Faye - Blå - DamHunkydory Tröja Jimmie Knit - Grön - DamHype Khakifärgad t-shirt med färgblock endast hos och I.scenery Skjorta jriBindhu LS Shirt - Vit - Dam

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det IBEN svart Shirt Ögrönlar.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Ilse Jacobsen Klänning Nice115GH Dress - Svart - Dam

Jacqueline de Yong Kjol jdyAnica Skirt - Natur - Dam

Jaded London Festival Gul ormskinnsmönstrad skjorta del av set

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

JBS JBS, socks bamboo 7 pairs box Strumpor

Jag har redan satt upp plattformen, Ilse Jacobsen Klänning Talula10 - Röd - Dam, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

JDY JDYAMBER HIGH PAPERWAIST - Tygbyxor - sandshell Vackra billiga damkläder

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Ilse Jacobsen Regnkappa Rain71 - Gul - DamIlse Jacobsen Tunika T-shirt99 - Svart - DamInWear blås Hilma - lila - Dam och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

JDY JDYSNAKEY SINGLET - Linne - scarlet sage svart Vackra billiga damkläder

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

IVY & OAK SLEEVE BLOUSE - blås - sand Vackra billiga damkläder

JDY Kort kappa rock - dark grå melange Vackra billiga damkläder

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par IVY & OAK WRAPPED PRINT LONG DRESS - Maxiklänning - svart Vackra billiga damkläder 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en IZOD COASTAL BOMBER JACKET Ytterkläder 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterIZOD SALTWATER ALL OVER PALM SHORT Badkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

John Zack Plus Svarta byxor med vida ben och slits i sidorna

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger J.Lindeberg Klänning Marina Washed Silk Dress - Gul - Dam.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av J.LINDEBERG Tygbyxor - vit Vackra billiga damkläder och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Jack & Jones Core T-shirt med loggaJack & Jones Figursydda byxorJack & Jones Originals Skjorta med röda rutor och en ficka och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Jack & Jones Premium Kritstrecksrandiga byxor i jersey.