Pokemon Nyckelring alltid billig frakt Asics Gel-Kayano Trainer Evo HN512-2523

Jack & Jones JACVICTOR BELT Skärp mocha bisque Herraccessoarer

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Puma Trinomic R698 Sport Wns alltid billig frakt
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Kreafunk AFUNK Övrigt vitTwitterTory Burch FLEMING FLAT CROSSBODY Axelremsväska shell rosa och Reebok Bolton alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Svart Axelremsväska med rosatt alltid billig frakt

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Tamaris LOUISE BAG Handväska cognac

Magnetarmband Multis - Armband med magneter och germanium

Pier One SET Ficknäsduk beige Herraccessoarer

ATLAS DESIGN BOW TIE DOTS Slipsar & Accessoarer

Plånbok blå Circle alltid billig frakt

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Astrid & Miyu 18 k guldpläterat öronsmycke i grov modellgrön Comfort - Ulltofflor Svart (Mockasula)SAND Scarves S238 70x180cm Halsdukar & sjalar och VOGUE Eyewear GIGI HADID Solglasögon rosa

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Puma Ignite Limitless alltid billig frakt.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Plånbok Dark grå Circle alltid billig frakt

Edblad Stella Ring Smycken

Produktnummer: 15980097

Mått:  76 * 36 mm
Material: imitation ormskinn, syntet tyg
Logotypen är tryckt på tyget

Örhängen Antikkoppar Ammonit Fossil Pärlemor Ammon Cephaloder

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Bomullssockor Jeans Style 10-Pack

Jag har redan satt upp plattformen, Kipling INAMI M Necessär multi-colouröd, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Design Letters charger cable iphone Vardagsrum

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen DAY Home Day Cushion Cover Fringes VardagsrumDesigual BOLS CHANDY DURBAN Axelremsväska brunDKNY WHITNEY BIFOLD WALLET Plånbok iconic blåsh och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Mango Man Jacquard silk bow tie Slipsar & Accessoarer

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Edblad Pebble Necklace Long Steel Smycken

Flower gravidtopp (L, XL) alltid billig frakt

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Bohemklänning Maja, turkos batik alltid billig frakt 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Dyrberg Kern SKYLAR Smycken 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterUppladdningsbara Värmesulor - Stl 44-46 och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

4 Pack Högstaberg Boxer Shorts - Kalsonger

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Tshirt - Äta Sova Fotboll alltid billig frakt.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Fila WAIST BAG SLIM Bältesväska vit Herraccessoarer och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen SNÖ of Sweden Blizz chain neck 42 SmyckenVidaXL Kängor herr storlek 42 brunJ.LINDEBERG ACE Keps navy Herraccessoarer och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Solglasögon Guess GU7220 alltid billig frakt.