Teministeriet Kaffefilter 22 cl Rostfritt stål silver (silver)

Kaffefilter 22 cl Rostfritt stål silver (silver) Teministeriet uvhuqe1528-Hem & Inredning

Jag läste idag en artikel på aftonbladet att kommunen Mjöby i Sverige har enats om ett förslag att föbjuda uthyrning av burkinis. ”Det är vårt ansvar att arbeta för ett jämställt samhälle och människors lika värde, säger Anneli Sjöström (C), vice ordförande i kultur- och fritidsnämnden”.

Linum Avilon Handduk 100% Bomull 50 x 100 cm Dark Steel blå

Jag förstår verkligen inte hatet mot burkan och/eller burkinin. Jag förstår inte heller hur folk kan bli upprörda över att en annan människa väljer att täcka sig? Jag skulle absolut kunna tänka mig att köpa en burkini, särskilt här i Argentina. Den skyddar mot solen (jag bränner mig här då solen är extremt stark) och så slipper man konstiga blickar från män och kvinnor.

Korgset Natur 3 delar D19-17-15 cm Bahne & Co - korgar

Om jag ska ha rätten att kunna välja att sätta på mig en blommig klänning, så kan inte jag ta ifrån rätten att en annan kvinna väljer att sätta på sig en burka. Logiskt sätt kan man inte begära friheten ”att få välja själv” och samtidigt begränsa andra människor från att också ha den möjligheten, bara för att den andra personens smak skiljer sig från din egna.

Broste Rustic Ljus H 13.5 cm Vit Broste Copenhagen - julpynt

Kaffefilter 22 cl Rostfritt stål silver (silver) Teministeriet uvhuqe1528-Hem & Inredning

Jag ber om ursäkt ifall jag har stavfel, grammatikfel etc i texterna. Jag har märkt på senaste tiden att jag har börjat ”tappa” svenskan, så det kanske tar lite tid tills jag hittar den igen.

Un beso!

Kaffefilter 22 cl Rostfritt stål silver (silver) Teministeriet uvhuqe1528-Hem & Inredning

Globen Lighting Sarah Bordslampa B 34 D 34 H 50 cm Krom Vit Globen Lighting AB

Förutom att det är bra för miljön, så var denna dag sjukt uppskattad av mig. Något jag absolut HATAR med Bogotá, är trafiken. Det går inte en enda dag utan att man sitter fast minst en timme, vilket är förståeligt eftersom det bor cirka 14 miljoner människor här, men ändå. Nu när det börjar bli sommar och riktigt varmt här, så blir värmen bara värre av alla bilar. Dessutom blir luften helt katastrofal av alla avgaser och det är inte så kul för lilla mig som har astma…

 

Rice Cloud Print Matlåda 18.5x13 cm Blå (blå) - köksförvaring

ByOn Skal Skål B 33 cm Keramik Vit (hvit) - tallrikar & skålar

Eva Solo Kastrull Dia 16 cm 1.5 L Nordic Kitchen - kastruller & grytor

Blockljus 4 cm H 6 cm sand 12st. Happy Moments (sand)

Nu ska jag dela med mig med ett av mina absolut bästa skönhetstips någonsin. En hemmagjord scrub som säger hejdååå till död hud och gör huden fantastiskt glänsande och mjuk. En skönhetsritual som används flitigt här i Colombia och resten av Sydamerika. Kanske därför alla latinas är så vackra och rynkfria när de är gamla? ;)

Recept:
– Ca 1 DL malt kaffe.
– Ca 4 tsk kokosolja.
– Ca 1 tsk socker.

Doftljus Soyavax Soft Flower 10 cm Bahne & Co - doftljus & doftpinnar

 

Lauren Ralph Lauren Chain Link Leather Tote Shoppers