Accés Teleskop Paraply rosa alltid billig frakt Ulle-toffel Mohair Grå alltid billig frakt

Bälte från Tiger of Sweden MEGEVE SU Strl 75

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Ted Baker ZAANDRA Axelremsväska light rosa
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Eastpak VOLKER CORE SERIES Ryggsäck svartTwitterEmporio Armani TRACOLLA MONOCOL SLING BAG Axelremsväska svart och Fila Disruptor Low 1010262-12V alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Vero Moda VMSARAH BELT Bältesväska svart

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

SNÖ of Sweden Josephine round ear g clear Smycken

NITBÄLTE MED SMÅ RONDA NITAR alltid billig frakt

Adidas Originals TREFOIL Mössa svart Herraccessoarer

Marimekko Home KIVET BATHTOWEL Badrum

Elegant herrklocka BOSCK B3133 Rostfritt stål Svart

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Adidas Lite Racer W F99376 alltid billig fraktBorås Cotton Harmony Stripe SovrumRomika Village 311G alltid billig frakt och Polo Ralph Lauren Solglasögon svart Herraccessoarer

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Asics Gel-Sonoma 3 G-TX T777N-9099.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Jack & Jones JACVICTOR BELT Skärp mocha bisque Herraccessoarer

NITBÄLTE MED PYRAMID NITAR - 2 RAD

Pilgrim EARRINGS SAKI Örhänge rosaguld-colouröd

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

T-shirt - Kia - HERR alltid billig frakt

Jag har redan satt upp plattformen, Tan Shoulder Handbag With Studs Details, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Snygg Bomull Tröja - Hjärta alltid billig frakt

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Pernille Corydon Moss Earsticks grön Storlek 5 mm SmyckenCrocs Lina Dorsay alltid billig fraktNike Superfly Club TF alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Älg Plånbok Med Myntbörs alltid billig frakt

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Polo Ralph Lauren Grå marinblå strumpor i 2-pack med björn och polospelare

Woherrar Clutch Bags Ladies Sparkly Crystal Evening Prom Party

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Kappa Escape 242591-1111 alltid billig frakt 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Vans FEND ROLL TOP BACKPACK Ryggsäck multi-colouröd Herraccessoarer 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterNew Balance W420CM3 alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Superdry kamouflagemönstrad magväska med logga

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Unisex långärmad t-shirt - Hollyweed.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Dguldthy Perkins CHAIN RING Kugrönväska svart och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Fluga från MORRIS Paisley Bow-Tie orangePernille Corydon Hummingbird Earsticks Storlek 8 mm SmyckenRyggsäck med detaljer i Konstläder - Svart och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Maria svart Friend Earring Smycken.