396 Crop Flash Byxor FIVEUNITS Kylie ujddra982-Damkläder

396 Crop Flash Byxor FIVEUNITS Kylie ujddra982-Damkläder

Nike Club Vitt linne med logga

Nike FC Vita träningsbyxor

Du skickar dina fakturor och kvitton till oss månadsvis. Allt skickas digitalt – redan digitala underlag skickas som de är, pappersunderlag kan du scanna eller fota.

Nike Grå sweatshirt i jersey med dragkedja upptill 929452-071

Vi bokför dina underlag i webbaserade bokföringssystemet Fortnox. Vi återrapporterar till dig efter varje månad. Du har en egen inloggning i Fortnox och kommer alltid åt din bokföring.

Nike Jordan 3-pack träningsstrumpor i vitt SX5545-100

Du fakturerar själv dina kunder, ser till att de betalar och sköter dina egna betalningar, resten sköter vi. Vi gör din bokföring, ditt bokslut och din årsredovisning, vi deklarerar din moms och dina löner. Vi ser till att hålla alla dina deadlines.

Nike Plusstorlek Rally Svart huvtröja

Nike Svart sweatshirt med rund halsringning

Du får ett fast månadspris där alla våra tjänster ingår. Vi hör av oss till dig när vi ser saker som bör diskuteras eller kompletteras. All rådgivning ingår – du kan ringa, maila, skypa eller hälsa på oss när du vill.

Nike Training Dri-FIT 2.0 Grå t-shirt

Vi gör din bokföring och dina skatter till vårt ansvar. Vi arbetar endast med små företag, alla kunder är lika viktiga. Vi ansvarar tillsammans för alla kunder – du är inte beroende av att ”din konsult” är på plats.

FIVEUNITS Kylie 396 Crop Flash Byxor

Nike Club Futura Grå t-shirt

Account Factory är inte riktigt som den traditionella redovisningsbyrån.

Här är några saker som skiljer oss från mängden.

Nike Performance ALL IN PLUS - Tights - dusty peach svart Vackra billiga damkläder

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.
Nike Performance CROSSBACK SPORT - Bikiniögrönl - grå grön Vackra billiga damkläder

Nike Performance DRY PANT GYM - Träningsbyxor - rosa guld Vackra billiga damkläder

På vår blogg Accounts (get it?) skriver vi kunskapsartiklar av typen ”så funkar det” samt om nyheter på redovisnings- och skatteområdet. Då och då skriver vi även om utvecklingen i vår bransch och vad som händer i vårt eget företag.

Vi försöker skriva på ren svenska och göra innehållet tillgängligt för den vanlige företagaren. I kommentarsfältet kan våra läsare ställa följdfrågor och diskutera. Vårt mest kommenterade blogginlägg just nu är Förmån eller nettolöneavdrag med 274 kommentarer.

Esprit Collection SHAWL NECK - Långärmad tröja - off vit Vackra billiga damkläder
Pennor
Nike Performance FAVORITES BRA - Sport-bh - active fuchsia svart Vackra billiga damkläder
torsdag 02 maj 2019
Filippa K Satin Crepe Dress Klänningar

Dags att förklara en av de där facktermerna som vi bokförare slänger oss med: "Bokslutet". Tanken här är att ge en förståelse för vad ett bokslut är, inte att ge en snabbkurs i att göra bokslut. Det är tyvärr ett lite större område än så. :) Definition av bokslut Det kanske finns en ...

Skrivet av Mikael Green
Gina Tricot BIBBI - T-shirt med print - gul Vackra billiga damkläder Jaded London Zebramönstrad kort strandtopp i mesh med lång ärm

Vad är ett utlägg och vad är en kostnadsersättning? Vilka skatteregler gäller? Vad gäller för att lyfta ingående moms på utlägg? Vissa "utlägg" som görs av företagare och anställda, är egentligen privata kostnader i tjänsten och de fungerar lite annorlunda. Här går vi igenom lite regler och ...

396 Crop Flash Byxor FIVEUNITS Kylie ujddra982-Damkläder

Nike Performance SEAMLESS LIGHT BRA - Sport-bh - lila dawn vit Vackra billiga damkläder

Ungefär så många A4-papper har vi sparat hittills genom att arbeta digitalt. Mindre krångel för dig, och bättre för miljön.