Lyle & Matteo skor Scott onzlyd3437-Mäns Skor

Lyle & Matteo skor Scott onzlyd3437-Mäns Skor

New Balance ML373 skor grå vit Mode Dam skor

New Balance ML574 skor guld Mode Dam skor

Efter nästan 15 fantastiska år med Baotian i Sverige är det dags att ta farväl. Nu lanserar vi det nya varumärket DRAX, ett modernt varumärke som ligger helt rätt i tiden, med tanke på ökade miljökrav och det stora intresset för elfordon.New Balance ML574 skor vit petrol rosa Populära herrskorNew Balance X90V1 Gräddvita och gula skor

Mikael, VD för fordonsgruppen Mipecorp AB

Mer produktinformation
  • Överdel: 65% polyester, 21% bomull, 14% läder
  • Övre foder: 80% polyester, 20% canvastyg
  • Yttersula: 55% natural gummi, 45% syntetisk gummi
  • Elastisk slip-on design
  • Lättviktsmaterial
  • Fin struktur
  • Broderad detalj
New Balance MS574PTA skor

New Balance MX624WN4 skor vit Populära herrskor

Baotian tillverkar motorcyklar och mopeder i scootermodell. Baotian är Sveriges mest sålda moped sedan 2004. New Balance skor mguldccan tile Populära herrskor Man kan inte jämföra en Baotian med andra lågpris-scootrar då Baotian har funnits i Sverige sedan 2004 och fabriken i Kina som tillverkar fordonen har över 20 års erfarenhet.

Fabriken i Kina tillverkar ca 400 000 fordon per år. Under årens lopp har vi sett vilka delar som är bra och mindre bra.New Balance WCRZSV2 SportskorNew Balance Badsandaler svart vit Mode Dam skor. Delarna vi har varit extra noga med som ska hålla en hög standard och vara av mycket bra kvalitet är förgasare, vevlager, drivrem, däck samt batterier.

Till Baotian så använder vi oss utav däck som kommer ifrån Kenda.New Balance WL520 skor north sea Mode Dam skor. Vi kontrollerar fordonen under produktionen så allting görs som det ska och att det inte blir några fel med fordonen.

Efter den kontrollerade produktionen av Baotian-scootrarna provkörs fordonen och går igenom en sista kvalitetstest där allting testas.New Balance CM 997 skor marblehead Mode Dam skor New Balance WLZHKL SportskorReservdelar till Baotian finns det massvis av så du slipper jaga reservdelar. Behöver du hjälp att välja så är du välkommen att kontakta oss!

New Balance WUCRUZV2 Sportskor

DRAX är frukten av många års erfarenhet. Designade av ledande svenska designers för att fungera optimalt i vårt nordiska klimat. DRAX kommer i sex olika modeller:New Look Djurmönstrade platta sandaler med spännenNew Balance CM997 skor deep ozone blå Mode Dam skor. Bensinmotorerna levereras med en nyutvecklad högteknologisk motor som uppfyller de nya tuffa Euro 4-kraven.

Prissatta för att ge en känsla av att du får mer än vad du betalar för. Alla ska ha möjlighet att köpa en riktigt bra moped.

Lyle & Matteo skor Scott onzlyd3437-Mäns Skor

Baotian tillverkar MC-scootrar och EU-moped klass 1 samt EU-moped klass 2 mopeder. Baotian har ett starkt, prisvärt sortimentet vilket har gjort Baotian störst i Sverige på mopeder. Om man räknar i antal sålda mopeder sedan 2004 är Baotian Classic den modell som är såld i flest exemplar.

Delar väljs med omsorg för att passa nordiska förhållanden, vi strävar alltid efter att bygga de bästa mopeder vi kan, därför har vi under åren utvärderat vad som har fungerat och inte, och valt komponenter utifrån detta. Mopeder som används i Sverige utsätts oftare för tuffare förhållanden – variationer i temperatur, vägsalt, grusvägar samt vägar av bristande kvalité. New Look Marinblå seglarskorNew Balance CRAG Löparskor terräng marblehead Mode Dam skor

New Look Svarta mönstrade sandaler med blockklack i PU Du kan även beställa din Baotian moped via vår hemsida och få den levererad till din närmaste återförsäljare som är ansluten som utlämningsställe. Detta ger en ökad trygghet då du vet att din Baotian är monterad av en utbildad mekaniker innan du börjar använda den.

New Look Svarta sandaler med flera remmar

Verkstäder knutna till Baotian finns över hela landet. Om du är i behov av hjälp och/eller service finns det ofta en värkstad nära. I verkstäderna kan du även få hjälp med reservdelar och/eller tillbehör till din Baotian.

New Look  Ljusbruna cowboyboots med klack

Baotian erbjuder modeller för alla – det klassiska utseendet hos Baotian Retro och Baotian Vintage till den sportigare Baotian Diablo. Vi är säkra på att du kommer hitta något du gillar. Vill du ha en moped som är mycket billig i drift och inköp så kanske Baotian Basic inspirerar dig.New Balance CW997 skor castle rock Mode Dam skor