Penn BLOCKED LOGO HOODIE - Luvtröja - svart gul vit Träningskläder poiqps1603-Träningskläder

Penn BLOCKED LOGO HOODIE - Luvtröja - svart gul vit Träningskläder poiqps1603-Träningskläder

Penn BLOCKED LOGO HOODIE - Luvtröja - svart gul vit Träningskläder
Cheap Monday UNI TEE SPEECH LOGO - T-shirt med print - vit Herrkläder
Columbia FLASH FORWARD - Vindjacka - rosa mauve Bra att bära bekvämt Träningskläder
Cotton On VINTAGE PREP SHORT SLEEVE - Skjorta - navy Herrkläder

Diadora FREGIO - Tights - light middle grå melange Bra att bära bekvämt Träningskläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Umbro BLOCK STRIPE TEE - T-shirt med print - brilliant vit empire gul ibiza blå Träningskläder
Dickies STOCKDALE - T-shirt med print - vit Herrkläder

DRYKORN ELIAS - Kostymskjorta - vit Herrkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Urban Classics BLANK HOODY - Luvtröja - grön Herrkläder, Urban Classics PATTERN RESORT - Shorts - hibiscus Herrkläder, Urban Classics SUIT - Träningsset - grå Herrkläder

Ellesse AVICO - Träningsbyxor - light gul Herrkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Vaude kvinnor'S FARLEY STRETCH ZO T-ZIP PANTS 2-IN-1 - Tygbyxor - iron Bra att bära bekvämt Träningskläder, HR, Vossen FEELING - Morgonrock - deep blå Herrkläder

Ellesse Sportkjol - orange Bra att bära bekvämt Träningskläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Wolf & Whistle PANEL CROP LEGGINGS - Tights - svart Bra att bära bekvämt Träningskläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Esprit Collection SLIM FIT - Skjorta - light blå Herrkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Esprit T-shirt - bas - vit Herrkläder

Läs mer

Ämnen: Your Turn Active Tights - jet svart Träningskläder, kompetensbaserad rekrytering, Your Turn Active T-shirt - bas - svart Träningskläder, rekryteringsprocess

Falke COSYskor - Strumpor - röd Herrkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Farah STEEN GRANDAD - Skjorta - true navy marl Herrkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

YOURTURN T-shirt med print - vit Herrkläder

Ämnen: Essentials T-shirt med print - oliv Herrkläder, kompetensförsörjning

Fila ROBERT - Träningsshorts - peacoat blå Herrkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Active by Zizzi AWATERLILLY ANCLE PANT - Tights - blå Bra att bära bekvämt Träningskläder

Ämnen: Adidas Originals CREW 2 PACK - Strumpor - svart vit Herrkläder, Adidas Originals OVERStorlekD TEE - T-shirt med print - vit Herrkläder

GANT THE BROADCLOTH - Skjorta - vit Herrkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Adidas Performance BOS TANK - Linne - blå Bra att bära bekvämt Träningskläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

GAP STRETCH SOLID LIVED - Shorts - mesculen grön Herrkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Adidas Performance CORE - Träningsshorts - svart vit Herrkläder
Good For Nothing LOGO HOOD - Luvtröja - khaki Herrkläder

Haglöfs FUSE - Friluftsbyxor - slate Träningskläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

HOM MINI BRIEF - Briefs - vit Herrkläder

HUGO DURN - T-shirt - bas - vit Herrkläder

Hummel OLIVIA - Sweatshirt - vit Bra att bära bekvämt Träningskläder

INDICODE JEANS CONOR PLUS - Shorts - navy Herrkläder

Se alla