Mint&berry Overkneeskor taupe Mode Dam skor

Mint&berry taupe Mode Dam skor Overkneeskor nrwajl3719-Damskor

Jag läste idag en artikel på aftonbladet att kommunen Mjöby i Sverige har enats om ett förslag att föbjuda uthyrning av burkinis. ”Det är vårt ansvar att arbeta för ett jämställt samhälle och människors lika värde, säger Anneli Sjöström (C), vice ordförande i kultur- och fritidsnämnden”.

Nike SB Nyjah Free skor

Jag förstår verkligen inte hatet mot burkan och/eller burkinin. Jag förstår inte heller hur folk kan bli upprörda över att en annan människa väljer att täcka sig? Jag skulle absolut kunna tänka mig att köpa en burkini, särskilt här i Argentina. Den skyddar mot solen (jag bränner mig här då solen är extremt stark) och så slipper man konstiga blickar från män och kvinnor.

Nike SB PORTMORE II skor wolf grå vit svart Populära herrskor

Om jag ska ha rätten att kunna välja att sätta på mig en blommig klänning, så kan inte jag ta ifrån rätten att en annan kvinna väljer att sätta på sig en burka. Logiskt sätt kan man inte begära friheten ”att få välja själv” och samtidigt begränsa andra människor från att också ha den möjligheten, bara för att den andra personens smak skiljer sig från din egna.

Nike SB ZOOM STEFAN JANOSKI skor gulden beige gum gul Mode Dam skor

Nike Sportswear CLASSIC CORTEZ skor vit varsity röd varsity royal Populära herrskor

Hittade två bilder från dagen utan bilar här i Bogotá, som jag verkligen tycker är ett slående exempel på hur mycket vi förstör vår jord.

 

eldiasincarro1

New Look Wide Fit WIDE FIT TIMMS Sandaletter light rosa Mode Dam skor

 

Nike Sportswear M2K TEKNO skor summit vit svart hyper jade spruce aura Mode Dam skor

Mint&berry taupe Mode Dam skor Overkneeskor nrwajl3719-Damskor

svartE LINE WOOD Sportiga snörskor brun Populära herrskor

Förutom att det är bra för miljön, så var denna dag sjukt uppskattad av mig. Något jag absolut HATAR med Bogotá, är trafiken. Det går inte en enda dag utan att man sitter fast minst en timme, vilket är förståeligt eftersom det bor cirka 14 miljoner människor här, men ändå. Nu när det börjar bli sommar och riktigt varmt här, så blir värmen bara värre av alla bilar. Dessutom blir luften helt katastrofal av alla avgaser och det är inte så kul för lilla mig som har astma…

 

Nike Air Force 1 Sage lila skor

Nike Air Max 720 Guldfärgade skor

Nike Air Max Vapormax Plus Svarta skor

Oasis AVA STRAPPY HEELED Sandaler svart Mode Dam skor

Nu ska jag dela med mig med ett av mina absolut bästa skönhetstips någonsin. En hemmagjord scrub som säger hejdååå till död hud och gör huden fantastiskt glänsande och mjuk. En skönhetsritual som används flitigt här i Colombia och resten av Sydamerika. Kanske därför alla latinas är så vackra och rynkfria när de är gamla? ;)

Recept:
– Ca 1 DL malt kaffe.
– Ca 4 tsk kokosolja.
– Ca 1 tsk socker.

Office Hallie Svarta platta sandaler i mocka

 

Nike Zoom 2K Röda träningsskor

Office Hagan Roséguldfärgade sandaler med klack och remmar

Vad ska man göra… När man befinner sig i en extremt knepig situation. När bevis säger en sak, men intuition en annan?