för barn Övriga varumärken - sportleksaker Tennisset uljpfx950-Leksaker

622b162789Mitt liv handlar mycket om läsande och skrivande, men också om vandrande, resande och möten med människor och djur.Landet för längesedan 6 - Hemligheten på Saurusberget UniversalSkriv och berätta med Riddarskolan - Magnus Ljunggren - böcker (9789163885839) Bokhandel Vandrandet är ett sätt att hitta inspiration till texter, förutom att det ger harmoni åt kropp och själ.

Boxset Dockhus Udeas - dockskåp & tillbehörSkylanders SuperChargers Startpaket 3DS - dataspel & spelkonsoler

Jag är också lärare och just nu undervisar jag några grupper i italienska på ett gymnasium.Claas Trakor och Släp Dickie Toys - leksaksbilar & fordon Andra ämnen jag har undervisat i genom åren är tyska, svenska och textproduktion av olika slag och troligen kommer jag då och då tillbaka till något av detta igen. Privatlektioner och intensivkurser av olika slag finns också på min palett.

Disney Frozen Walkie Talkie - interaktiva leksakerLabrador-baby Sylvanian Families - figurer & miniatyrerTransformers M6 4-pack - leksaksbilar & fordon

Språkgranskning och korrekturläsning på olika nivåer ingår också i mina sysslor.

Några gånger om året gör jag framträdanden inför publik på olika språk (svenska, tyska och italienska). Jag gör läsningar och håller föredrag i litterära och kulturella ämnen på bokmässor, i litterära sällskap och salonger och i akademiska sammanhang.Buddhistisk meditation en praktisk vägledning - Paramananda - böcker (9789189208100) Bokhandel

Vid sidan av driver jag tillsammans med en väninna i Berlin en nättidskrift om europeisk litteratur. Salongen heter den och det här året (2009) har vi påbörjat två nya ”evighetsserier”. Legion and The Emperor's Soul - Brandon Sanderson - pocket (9780575116344) BokhandelFingerlings Fingerapa To-toned Sydney WowWee - figurer & miniatyrer

Uppdatering 8.5 2011: Efter en kämpig vinter och vår 2010 med mängder av igensnöade tågresor mellan Vänersborg och Göteborg för att jag under en termin undervisade i italiensk grammatik på universitetet där, bor jag sedan september i Zagreb. Jag är svensk lektor här och mina kurser sträcker sig från muntlig och skriftlig språkfärdighet till litteratur och översättning (från kroatiska som jag hoppas lära mig bättre snart).Matlåda & Flaska Bilar Jabadabado - uteleksaker & sportleksakerMorden i Baronville - David Baldacci - pocket (9789176299029) Bokhandel

pict3749